Închide meniul

Thomas Tuchel, în genunchi după Bayern Munchen – Borussia Dortmund 0-2: „Felicitări lui Bayer Leverkusen”

Alex Masgras Publicat: 31 martie 2024, 9:44

Reclamă
Thomas Tuchel, în genunchi după Bayern Munchen – Borussia Dortmund 0-2: „Felicitări lui Bayer Leverkusen

Thomas Tuchel, în genunchi după Bayern Munchen - Borussia Dortmund 0-2: "Felicitări lui Bayer Leverkusen"

Thomas Tuchel, în timpul conferinţei de presă, după Bayern Munchen - Borussia Dortmund 0-2 / Profimedia

Thomas Tuchel a fost în genunchi după Bayern Munchen – Borussia Dortmund 0-2. Bavarezii au pierdut în „Der Klassiker”, chiar în ziua în care Bayer Leverkusen a reuşit să îşi menţină seria de invincibilitate intactă, la capătul unui meci nebun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înfrângerea lui Bayern şi victoria lui Leverkusen fac ca distanţa dintre cele două echipe să fie de 13 puncte, după 27 de etape disputate în Bundesliga. O diferenţă prea mare, crede Thomas Tuchel, care s-a declarat învins în ceea ce priveşte lupta la titlu.

Thomas Tuchel, în genunchi după Bayern Munchen – Borussia Dortmund 0-2: „Felicitări lui Bayer Leverkusen”

„Cursa pentru titlu s-a încheiat”. Asta a spus Thomas Tuchel, după înfrângerea din „Der Klassiker”. Borussia Dortmund s-a impus cu 2-0 pe Allianz Arena, graţei golurilor lui Adeyemi şi Ryerson, din minutele 10, respectiv 83. Dezamăgit de jocul echipei sale, Tuchel a felicitat-o pe Bayer Leverkusen pentru titlu încă de pe acum:

„Suntem foarte dezamăgiți de felul în care am jucat. Nu am simțit spiritul de echipă și pasiunea în nicio fază a meciului, elemente de care este nevoie pentru a câștiga partide. Per total, a fost un joc mediu și niciuna dintre echipe nu a făcut un joc bun, dar noi nu am făcut suficient și ne-au lipsit elementele de bază ale fotbalului.

De asemenea, am avut ghinion în unele momente cheie, precum șansa lui Harry Kane din minutul 26 și hențul lui Mats Hummels… În general, nu a fost un joc de nivel înalt. Din păcate, am avut o lipsă de viteză și pasiune. Ne-am gândit în ultimele săptămâni că nu vom mai ajunge într-un astfel de punct, că nu vom mai oferi un astfel de joc.

Reclamă

Aveam ceva complet diferit în minte, dar pur și simplu nu am reușit să facem ce trebuia… Felicitări lui Bayer Leverkusen! Cursa pentru titlu s-a încheiat”, a declarat Thomas Tuchel.

Bayer Leverkusen, victorie dramatică cu Hoffenheim

De partea cealaltă, Bayer Leverkusen a câştigat în mod dramatic meciul de pe teren propriu cu Hoffenheim. Echipa lui Xabi Alonso a fost la un pas să încheie seria fantastică din acest sezon de 39 de meciuri fără înfrângere în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Hoffenheim a deschis scorul în minutul 33, prin Beier. Avantajul a ţinut până pe final, atunci când Andrich a restabilit egalitatea, în minutul 88. Lovitura de graţie a fost dată de Schick, în minutul 90+1, iar Bayer Leverkusen a obţinut toate cele trei puncte, făcând un pas uriaş către titlul mult aşteptat în Bundesliga.

Etapa viitoare, Bayer Leverkusen va juca pe terenul celor de la Union Berlin, în timp ce Bayern Munchen va juca tot în deplasare, pe terenul celor de la Heidenheim.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și