Închide meniul

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2024, 23:10

Reclamă
Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia - Slovenia

Cristiano Ronaldo şi Daniele Orsato / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în timpul meciului Portugalia – Slovenia, din optimile de finală de la EURO 2024. Starul lusitanilor şi-a ieşit din minţi pe finalul primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 14 goluri înscrise la turneele finale, Cristiano a ratat din toate poziţiile la Europeanul din Germania. Aşa s-a întâmplat şi în startul partidei cu Slovenia. Atacantul de 39 de ani nu a putut să îl învingă pe fostul său rival de la Atletico Madrid, Jan Oblak.

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia

Ronaldo a trimis peste transversală şi după ce Portugalia a primit o lovitură liberă din poziţie ideală. CR7 a rămas fără gol la EURO 2024 din 15 şuturi.

În minutul 38, vedetele lui Roberto Martinez au mai primit o lovitură liberă în bandă. Tot Cristiano şi-a dorit să o execute. În momentul în care se pregătea să execute, Daniele Orsato l-a oprit şi a mutat mingea cu un metru mai în spate.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă Bernardo Silva şi-a pus mâinile în cap, Cristiano a avut o reacţie incredibilă. Scos din minţi, Ronaldo a început să râdă isteric şi să îl arate cu degetul pe arbitrul italian.

În cele din urmă, starul Portugaliei s-a conformat. Totuşi, execuţia lui a fost total ratată.

Reclamă

Cum a arătat echipa de start a Portugaliei:

Costa – Cancelo, Pepe, Dias, Mendes – Vitinha, Palhinha, Fernandes – B. Silva, Ronaldo, Leao

„Aproape îmi spune ‘tată’” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională

Pepe a transmis un mesaj savuros despre un coleg de la naţională, care aproape îl strigă „tată”. Fundaşul de 41 de ani a oferit declaraţii despre Joao Neves, coechipierul său cu 22 de ani mai mic decât el.

Pepe a rămas liber de contract, în această vară, după despărţirea de Porto. Acesta a transmis că nu a luat o decizie în privinţa viitorul său, fiind concentrat pe obiectivele de la echipa naţională.

Nu mă gândesc la faptul că rămân liber de contract, sincer. Viitorul e în mâinile lui Dumnezeu. Am multe alte lucruri la care mă gândesc, cum ar fi modul în care mă voi apăra la antrenamente sau cum mă voi recupera după antrenamentul de mâine. Acesta sunt îngrijorările mele acum.

Joao Neves nu-mi spune tată, dar pe aproape, pe acolo… e un tip foarte glumeț. În calitatea mea de cel mai vârstnic jucător încerc să ajut pe toată lumea. Sunt convins că Joao Neves și toți ceilalți vor avea un viitor foarte strălucitor.

Secretul longevității mele? Pasiunea pe care o am pentru fotbal. Am zis de multe ori că este un privilegiu să am în continuare capacitatea de a face ceea ce iubesc cel mai mult. Cu multă concentrare și competitivitate, calități pe care le am. Ăsta e secretul – pasiunea pe care o am în fiecare moment, la orice antrenament, la orice meci”, a transmis Pepe, conform presei din Portugalia.

De asemenea, Pepe a fost întrebat şi despre Cristiano Ronaldo. Acesta a subliniat că starul lusitan va avea evoluţii excelente şi în fazele eliminatorii ale Campionatului European.

Cristiano trăiește pentru goluri, este clar. Dar l-ați văzut? Ați văzut ce disponibilitate are pe teren pentru a ajuta naționala? Este incredibil! Este jucătorul cu cele mai multe minute la naționala noastră. Și are 39 de ani! Se descurcă foarte bine și sunt convins că va face treabă bună în fazele eliminatorii ale turneului”, a mai declarat Pepe.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și