Închide meniul

Gigi Becali pune presiune pe naţionala lui Edi Iordănescu: „De ce să mă gândesc că bate Franţa sau Germania?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2024, 17:39

Reclamă
Gigi Becali pune presiune pe naţionala lui Edi Iordănescu: „De ce să mă gândesc că bate Franţa sau Germania?

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu: "Dacă aveam antrenor eram calificaţi"

Gigi Becali şi Edi Iordănescu / colaj Hepta

Gigi Becali pune presiune pe naţionala lui Edi Iordănescu după victoria fantastică cu Ucraina. Patronul de la FCSB spune că România nu trebuie să se teamă de nicio naţională de la EURO şi se poate gândi chiar la câştigarea trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a prins curaj după ce România a câştigat cu 3-0 prima partidă de la EURO 2024. Acesta a spus că nu s-ar mulţumi decât cu câştigarea trofeului.

Gigi Becali pune presiune pe naţionala lui Edi Iordănescu

„Pe mine nu mă întrebați, eu nu sunt negativist. Eu tot timpul spun că o să câștigăm. Când e vorba despre noroc la fotbal, se poate întâmpla orice. Noi acum suntem calificați, că am câștigat 3-0, nu? Suntem calificați! E vorba de golaveraj. Eu nu mă gândesc la optimi, mă gândesc la cupă! De ce să gândesc că ne bate Franța, Germania? Eu acolo vreau, eu așa gândesc. Cu Elveția am zis că vreau locul 1, s-o batem pe Elveția. Și am bătut-o și am luat locul 1. Și acum vreau locul 1 în grupă eu”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”

Mircea Lucescu i-a lăudat pe tricolori după victoria fantastică împotriva Ucrainei. Marele antrenor român a punctat că pentru el nu a existat vreodată o „Generaţie de Aur”. Lucescu i-a remarcat pe Radu Drăguşin şi pe Nicolae Stanciu după România – Ucraina 3-0.

”Suporterii români sunt însetați de astfel de momente. În seara asta au reușit să transmită o anumită stare de euforie. Pentru mine nu există și n-a existat niciodată o ‘Generație de Aur’, sunt aceiași jucători talentați pe care îi găsești în toate colțurile țării, dornici să ajungă să facă performanță.

Reclamă
Reclamă 4

Depinde cum îi organizăm, cum îi pregătim, cum îi susținem, cum îi iubim, cum îi presăm să facă aceste lucruri importante. Nu m-ar mira ca acest grup să fie unul de excepție al fotbalului. Iarăși ar fi o greșeală, pentru că mereu am avut jucători buni, și înainte de 70, și în 70, și în 84. Continuitate a existat în talentul jucătorilor români, iar eu îi felicit că au adus în prim plan ceea ce este specific fotbalului românesc, și anume talentul”, a declarat Mircea Lucescu pentru digisport.ro.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și