Închide meniul

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2024, 0:15

Reclamă
Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia - România 2-0

Profimedia

Nicolae Stanciu a avut un discurs de căpitan după Belgia – România 2-0. Stanciu şi-a felicitat colegii pentru modul în care au jucat cu Belgia. România a rămas pe primul loc în clasament, deşi a pierdut partida cu belgienii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicola Stanciu a promis că va face orice pentru ca România să se califice în optimile de finală de la EURO 2024. „Tricolorii” au nevoie de un egal pentru a se califica.

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0

„Am avut şi noi şansele noastre de a marca. Din păcate nu am făcut-o, au intrat toate cu Ucraina. Ştiam că trebuie să suferim cu o echipă ca Belgia. Am şi suferit, puteam să închidem calificarea din această searaă, asta ne-am dorit. Cred că şi noi dacă reuşeam să egalăm la ocaziile avute, făceam 1-1, poate ei nu mai reveneau.

Sunt mândru de toţi colegii, cum au luptat. Aşteptăm meciul cu Slovacia şi sper să rezolvăm calificarea acolo. Am încercat să forţăm şi din prima repriză, dar a venit golul în minutul 2 şi ne-a dat peste cap. Nu e uşor să iei gol în minutul 2. Aşteptăm meciul cu Slovacia şi sper să rezolvăm calificarea”, a spus Nicolae Stanciu la Pro TV.

Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

Denis Drăguș a avut prima reacție după Belgia – România 2-0. Atacantul echipei naționale a vorbit despre prestația din partida cu vedetele lui Domenico Tedesco.

Reclamă
Reclamă 4

„Eu cred că am intrat mai greu în meci, am luat gol repede, dar cred că am arătat că puteam și noi să marcăm. Am avut ocaziile noastre. Întradevăr, am întâlnit o echipă extraordinară, dar ne-am ridicat la nivelul meciului.

Puteam să egalăm, dar acum trebuie să analizăm. Trebuie să vedem ce facem la următorul meci și să ne calificăm. Am mai spus și în preliminarii, România trebuie să sufere până la ultimul meci. Ne-am obișnuit să ne fie greu.

Am încredere în echipă, am pierdut un meci cu o echipă foarte bună. Trebuie să luăm lucrurile pozitive. Tragem concluzie și mergem mai departe.

Reclamă

Fanii au fost senzaționali, nu am văzut ceva asemănător la alte naționale, de la acest European”, a spus Denis Drăguș pentru sursa mai sus citată.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și