Închide meniul

„Olanda poate câştiga cu uşurinţă EURO 2024!” Ce l-a marcat pe Radu Drăguşin la turneul final. Reacţie după eliminarea din optimi

Publicat: 2 iulie 2024, 21:46

Reclamă
„Olanda poate câştiga cu uşurinţă EURO 2024! Ce l-a marcat pe Radu Drăguşin la turneul final. Reacţie după eliminarea din optimi

Ce l-a marcat pe Radu Drăguşin la turneul final. Reacţie după România - Olanda 0-3

Radu Drăguşin, la finalul meciului din optimi de la EURO 2024 / Profimediaimages

Ce l-a marcat pe Radu Drăguşin la turneul final din Germania. Fundaşul central a avut prima reacţie după eliminarea suferită de România în optimi. Tricolorii au cedat în faţa Olandei, scor 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este convins că naţionala lui Ronald Koeman poate ajunge până în finala de la EURO 2024 şi să o şi câştige. Jucătorul în vârstă de 22 de ani este uluit de modul în care fanii României au susţinut echipa pe toată durata Campionatului European.

Ce l-a marcat pe Radu Drăguşin la turneul final. Reacţie după România – Olanda 0-3

Eu cred că am lăsat tot ce am avut mai bun pe teren. Olanda poate cu uşurinţă câştiga Campionatul European. Suntem conştienţi că putem da mai mult României, plecăm cu capul sus. A fost o experienţă pe care o să o port toată viaţa în inima mea… şi datorită afecţiunii şi atmosferei de aici. O să am mult de învăţat de aici.

Afecţiunea şi aprecierea publicului este una de nedescris, vreau să le mulţumesc din tot sufletul. Tot ce am făcut, am făcut pentru ei. Se putea mai mult, niciodată nu vreau să fiu mulţumit. Sunt sigur că avem o bază pe care am construit-o şi pe care putem crea mai multe performanţe pe viitor„, a declarat Radu Drăguşin la Pro TV.

Ce note au primit jucătorii României după eliminarea de la EURO 2024

Echipa lui Ronald Koeman a dominat partida din optimi şi se pregăteşte pentru meciul de la Berlin din sferturi, după golurile marcate de Gakpo şi Malen, ultimul cu o dublă.

Reclamă
Reclamă 4

Cel mai bun jucător al României a fost Radu Drăguşin. Fundaşul celor de la Tottenham a fost fotbalistul care le-a dat cele mai mari bătăi de cap starurilor olandeze şi a primit cea mai mare notă din tabăra echipei lui Edi Iordănescu. Specialiştii de la sofascore.ro l-au notat cu 7.2.

La polul opus s-a aflat, dintre titulari, Răzvan Marin, care a fost notat cu 6.3. Cea mai mică notă a fost luată de o rezervă. Valentin Mihăilă a primit nota 6.2.

Notele primite de jucătorii României în meciul cu Olanda:

Reclamă

Florin Niță – 6.5
Andrei Rațiu – 6.4
Radu Drăgușin – 7.2
Andrei Burcă – 6.4
Vasile Mogoș – 6.4
Răzvan Marin – 6.3
Marius Marin – 6.6
Nicolae Stanciu – 6.4
Dennis Man – 6.4
Denis Drăguș – 6.5
Ianis Hagi – 6.7
Bogdan Racoviţan – 6.5
Denis Alibec – 6.5
Valentin Mihăilă – 6.2
Alexandru Cicâldău – 6.3

România, eliminată de Olanda de la EURO 2024

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Tricolorii au început curajos meciul de la Munchen, fără ocazii mari de gol, dar stând sus în teren, la pressing. Dennis Man a şutat puţin peste poartă în minutul 13, dar olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă. Replica noastră a venit în minutul 24, când Man a primit în careu, de la Stanciu, dar a trimis pe lângă poartă din poziţie bună. Drăguşin a intervenit salvator la o pasă care putea ajunge la Depay, în minutul 27, iar în minutul 31 a respins în corner centrarea lui Dumfries.

Acelaşi Dumfries s-a ciocnit violent cu Mogoş, în minutul 33, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul. Pe final de repriză atacurile olandezilor s-au intensificat, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Elevii lui Iordănescu au intrat bine în repriza secundă, însă Racoviţan a salvat un gol pentru adversari, în minutul 53, respingând din faţa porţii. Şutul lui Drăguş, din minutul 59, a fost blocat, iar după zece minute Cody Gakpo a înscris, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. Presiunea olandeză a dat rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0. Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

ROMÂNIA: Niţă – Raţiu, Drăguşin, A. Burcă, Mogoş (Racoviţan 38) – R. Marin, M. Marin (Cicâldău 72), Stanciu (Olaru 88) – Man, Drăguş (Mihăilă 72), I. Hagi (Alibec 72). SELECŢIONER: Edward Iordănescu.

ŢĂRILE DE JOS: Verbuggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake (Van de Ven 69) – Schouten (Veerman 69), Simons, Reijnders – Bergwijn (Malen 46), Depay (Blind 90+2), Gakpo (Weghorst 84). SELECŢIONER: Ronald Koeman.

Cartonaşe galbene: M. Marin 67, Stanciu 81 / Dumfries 78, Malen 90+4

Arbitri: Felix Zwayer – Stefan Lupp, Marco Achmuller – Daniel Siebert (toţi din Germania)

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:22

Gigi Becali nu s-a putut abţine! Trei schimbări la pauză în FCSB – Corvinul! Jucătorii care l-au nemulţumit

21:16

Eliza Samara – Shin Yubin (10:45) şi Bernadette Szocs – Hoi Kem Doo (15:10), la WTT Star Contender Bangkok 2024

21:15

LIVE TEXTFCSB – Corvinul 2-0. Marius Ştefănescu, primul gol în tricoul roş-albastru! Daniel Popa a reuşit assist-ul

20:53

VideoTricolorii au simţit energia fanilor la EURO 2024! Stanciu le-a mulţumit, la revenirea acasă: „Vrem să fim modele de urmat”

20:32

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

20:29

Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor! E aproape să le „sufle” un jucător lui Dan Petrescu şi Gigi Becali

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și