Închide meniul

Constantin Budescu, magician în Arabia Saudită! A dat două pase de geniu, dar colegii au ratat din toate pozițiile

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2021, 5:26

Constantin Budescu, magician în Arabia Saudită! A dat două pase de geniu, dar colegii au ratat din toate pozițiile

Instagram Damac

Budescu, show în Arabia Saudită

Budescu este vedeta lui Damac. Fostul decar de la Astra ia meciurile pe cont propriu. "Budi" a fost la înălțime și în partida cu Al-Ettifaq. Budescu a avut 57 de atingeri și 61% acuratețea paselor. A creat două faze geniale, dar colegii lui n-au reușit să marcheze. A mai reușit trei driblinguri și a câștigat trei dueluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, încă un meci mare la Damac

A fost al patrulea meci pentru Constantin Budescu de la transferul la Damac. "Budi" are în cont un assist în Arabia Saudită.

S-a terminat 1-1 între Damac și Al-Ettifaq. Echipa lui Budescu a fost cea care a deschis scorul, încă din minutul 8. Oaspeții au reușit să egaleze la doar un minut de la revenirea de la cabine. 

Damac rămâne pe poziția a 15-a, penultima din Arabia Saudită. Echipa lui Budescu este la șapte puncte de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare. 

Reclamă

Gigi Becali, convins că Constantin Budescu va reveni la FCSB

Gigi Becali n-a renunțat la Constantin Budescu. Patronul lui FCSB îl așteaptă pe fostul decar de la Giurgiu la vară.

„Cu Budescu nu am mai vorbit. Am discutat atunci și am stabilit că îl aștept la noi de la vară. El mi-a zis că o să vină. I-am zis să se ducă să facă bani pe la arabi, iar apoi să vină. Sunt convins că o să fie la noi, pentru că Budescu vrea să joace din nou aici”, a spus Gigi Becali.

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017-2018. El a disputat atunci 37 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie 13 goluri și să ofere 12 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și