Închide meniul

"Se potrivește profilului nostru". Radu Drăgușin, așteptat cu brațele deschise la RB Leipzig: "Este un jucător interesant"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2021, 14:52

"Se potrivește profilului nostru". Radu Drăgușin, așteptat cu brațele deschise la RB Leipzig: "Este un jucător interesant"

Radu Drăgușin

profimediaimages

Radu Drăgușin a fost promovat la prima echipa a celor de la Juventus în acest sezon. Românul a prins trei apariții în tricoul bianconerilor și a atras deja atenția mai multor cluburi importante din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre ele se numără și RB Leipzig, semifinalistă în sezonul precedent al UEFA Champions League. Directorul sportiv al nemților, Markus Kroschem, crede că Radu Drăgușin s-ar adapta fără probleme în Bundesliga.

Anunțul celor de la RB Leipzig despre Radu Drăgușin

”Este un jucător interesant, dacă vorbim de ce calități are, se potrivește profilului nostru.

Noi avem o anumită viziune când facem transferuri, dar acum sunt din ce în ce mai multe cluburi mari care caută să cumpere tineri de perspectivă.

Acum, competiția de pe piața transferurilor este mai acerbă din acest motiv" a declarat Markus Kroschem, pentru Bild.

Reclamă

Nici Juventus nu vrea să renunțe ușor la Radu Drăgușin. Campioana Italiei vrea să-l lege de club pe fundașul român până în 2026. El ar urma să încaseze un milion de euro pe sezon, după prelungirea contractului cu echipa lui Andrea Pirlo.

Radu Drăgușin, șanse mari să fie titular în Verona – Juventus

Intențiile lui Juventus în ceea ce îl privește pe Drăgușin par tot mai clare. Pe lângă prelungirea contractului, "Bătrâna Doamnă" îi oferă românului și mai multe minute de joc. 

Andrea Pirlo a spus că sunt şanse ca Radu Drăguşin să fie titular în meciul Juventus – Verona, din etapa 24 de Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

"Radu Drăgușin este clar o opțiune în apărare, ar putea juca din start. Mergem înainte, nu vorbesc despre cei care nu pot juca, vreau să văd la lucru pe cei care sunt apți de joc.

Singurul care revine este Rabiot după o suspendare, e bine că mai avem soluții la mijloc. Eu sunt în formă, dar nu pot intra! Aș fi jucat cu mare plăcere”, a spus Andrea Pirlo, la conferința de presă premergătoare meciului cu Verona. 

Drăgușin este la Juventus din 2018. El este cotat la 800.000 euro. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și