Închide meniul
EXCLUSIV

Cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi: „Încurajez ideea de fotbal total”. Ce greşeală fac patronii din România

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 noiembrie 2021, 21:20

Cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi: „Încurajez ideea de fotbal total. Ce greşeală fac patronii din România

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Ciprian Marica a bătut palma în vară pentru ca oraşul Constanţa să aibă echipă în Liga 1. Viitorul a preluat numele echipei istorice Farul, iar acum constănţenii se bat pentru play-off-ul Ligii 1. Ciprian Marica este încântat de fotbalul prestat de echipa Regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi

Farul e momentan pe locul 8 al clasamentului, cu 21 de puncte, dar are şi o partidă în minus. Este vorba despre restanţa cu FCSB care se va disputa joi, de la ora 20.30. „Îmi plac echipele care joacă fotbal! Şi aşa cum aţi văzut, Farul este echipa care joacă! Încurajez ideea asta de fotbal total!”, a spus Ciprian Marica, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Greşeala unor patroni din Liga 1

Ciprian Marica este încântat de marea majoritate a echipelor din Liga 1, dar nu este de acord cu faptul că unii patroni schimbă des antrenorii. Aceştia din urmă nu au timp să-şi implementeze filosofia de joc, spune fostul atacant al echipei naţionale a României, încântat şi de cele două echipe din Craiova.

„Sunt meciuri, încep să fie echilibrate. Vedem Rapidul care plecase ca din puşcă! Toţi vedem o echipă de play-off. Are problemele ei, CFR-ul, la fel!…schimbă antrenorul! Sunt jucătorii ajunşi şi ei la o maturitate! Mă bucur să văd Craiova, chiar dacă are două echipe, ambele sunt susţinute şi au acolo emulaţie în oraş”, a mai spus Ciprian Marica.

După meciul restant cu FCSB, Farul urmează să joace în weekend cu Universitatea Craiova, echipă aflată în mare formă cu Laurenţiu Reghecampf antrenor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și