Închide meniul

Daniel Pancu, atitudine de preşedinte! A făcut pace cu directorul sportiv al Rapidului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 17:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Daniel Pancu, atitudine de preşedinte! A făcut pace cu directorul sportiv al Rapidului

Daniel Pancu, mesaj tăios pentru Marius Șumudică

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cei doi avuseseră un conflict, la puţin timp după ce Pancu a fost înlocuit din funcţia de antrenor. Manea l-a acuzat atunci că nu l-a păstrat în lot pe Jean Onana, mijlocaş ajuns între timp la Lille. În prezent, Pancu şi Manea au îngropat securea războiului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ne-am pupat alaltăieri când ne-am întâlnit. Întotdeauna voi reacționa când știu că am dreptate. Lucrurile au fost puse la punct încă de atunci, cred că a înțeles și el că nu era normal să iasă în presă și să vorbească despre activitatea antrenorului. 

A înțeles și el acest lucru, din punctul meu de vedere lucrurile nu sunt șterse, dar a fost un moment 0. Sper să nu se mai întâmple pe viitor", a declarat Daniel Pancu la Realitatea Plus. 

Daniel Pancu, convins de suporteri să devină preşedinte

Finanţatorul Rapidului, Victor Angelescu, a confirmat că Daniel Pancu va fi noul preşedinte al clubului. Suporterii au fost cei care l-au convins să accepte funcţia.

"Eu am declarat de când a plecat că eu aș vrea ca el să rămână în club, pentru că el a fost încă de la început în acest proiect. Suporterii l-au convins să rămână în club. Pretențiile sunt foarte mari, el are foarte multe lucruri pe care trebuie să le învețe, dar lui îi va fi ușor pentru că, repet, este de la început în acest proiect. El va fi liantul dintre conducere și echipă", a declarat Victor Angelescu, în urmă cu câteva zile. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și