Închide meniul

Fulham vs Brentford, finala pentru suta de milioane de dolari! Meciul la capătul căruia pierzătorul nu câştigă nimic

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 iulie 2020, 5:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Fulham vs Brentford, finala pentru suta de milioane de dolari! Meciul la capătul căruia pierzătorul nu câştigă nimic

Twitter

Fulham vs Brentford, finala pentru promovare în Premier League

Echipa care câştigă play-off-ul obţine, pe lângă promovarea în Premier League, şi o sumă uriaşă de bani, de aproximativ 100 de milioane de dolari. Pierzătorul rămâne cu buza umflată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Banii sunt primiţi în mai multe tranşe şi reprezintă, printre altele, drepturile TV şi de publicitate. 

Brentford vs Fulham, finala play-off-ului de promovare în Premier League

Brentford a evoluat ultima dată în prima ligă engleză, în sezonul 1946/1947, în timp ce Fulham a fost în Premier League, în sezonul 2018/2019.

Pentru a ajunge în finală, Brentford a trecut în semifinale de Swansea, 1-0 şi 3-1. De partea cealaltă, Fulham a tremurat serios. După 2-0 în tur, pe terenul lui Cardiff, galezii s-au impus cu 2-1, dar nu a fost de ajuns. 

Din Premier League au retrogradat Bournemouth, Watford şi Norwich City.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și