Închide meniul

Păreri împărțite în privința lui Cristiano Bergodi. Ce spun fanii Universității Craiova despre sosirea italianului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 12:45

Păreri împărțite în privința lui Cristiano Bergodi. Ce spun fanii Universității Craiova despre sosirea italianului

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Suporterii Craiovei au comentat numirea lui Bergodi

Sosirea italianului nu îi încântă pe toți. Cu toate că antrenează de ani buni în România și a trecut pe la echipe precum CFR Cluj, Rapid sau Steaua, Bergodi nu a cucerit decât o Supercupă a României, în urmă cu 13 ani. Ultima sa experiență a fost pe banca lui FC Voluntari, lanterna roșie a Ligii 1.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Antrenorul demis de la ultima clasată vine să se bată pentru titlu…ce paradox", a fost unul dintre comentariile fanilor de pe Facebook. 

"Stilul italian s-a potrivit cel mai bine Craiovei, oricare ar fi fost echipa. Napoli a avut succes, Mangia la fel, sperăm să avem din nou măcar aceleași performanțe și cu Bergodi", este de părere un alt suporter al Științei. 

"Bine că am scăpat de Papură"

Alți suporteri s-au bucurat mai mult de vestea înlocuirii lui Corneliu Papură. 

Bine că am scăpat de Papură. Părea că vrea să-i atingă longevitatea lui Alex Ferguson. Mai nasol e că fostul jucător al lui Lazio s-a obișnuit să antreneze în ultimul timp echipe de se bat la retrogradare sau din ligi secunde, deci nu prea are pretenții la câștigat trofee.
Bă, vere, când vă aud pe unii că nu o să facă nimic la Universitatea Craiova, mă uluiți. Cu Papură nu v-a convenit, pe Contra nu l-ați vrut, unii nici pe Iordănescu, dar pe cine vreți voi să aducă Universitatea Craiova, pe Pep Guardiola??? Pe bune, acum. Mult succes, Bergodi, la Știința!
Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și