Închide meniul

Reacția lui Ioan Mărginean, după ce Edi Iordănescu a anunțat că pleacă: "Dacă voia să plece, putea să plece de un an"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2020, 9:14

Reacția lui Ioan Mărginean, după ce Edi Iordănescu a anunțat că pleacă: "Dacă voia să plece, putea să plece de un an"

Sport Pictures / Flaviu Buboi via Hepta

Edi Iordănescu este antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș

Președintele celor de la Gaz Metan, Ioan Mărginean, spune că îl așteaptă pe antrenor la Mediaș pentru a stabili situația lui. Edi Iordănescu o antrenează pe Gaz Metan din 2018 și a reușit prima calificare în play-off-ul Ligii 1 din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"După ce vine la Mediaş trebuie să regândim proiectul, pentru că toate lumea are probleme financiare. Acum vorbim pe mail, acolo ne dăm problemele şi rezolvăm. El a spus că vrea condiţii mai bune, buget mai mare. O să stabilim când revine la Mediaş. Dacă voia să plece, putea să plece de un an. Eu v-am spus că nu pleacă. El are doar bile albe, dar eu mă pot angaja că voi avea un buget mai mare sezonul următor?", a declarat oficialul lui Gaz Metan pentru Pro X.

Edi Iordănescu a anunțat că pleacă de la Gaz Metan

"Nu sunt zvonuri că plec de la Mediaș, eu nu am negociat cu nimeni în ultima perioadă. În trecut, da, au fost anumite tatonări, dar am preferat să îmi duc contractul la capăt.

Este un lucru firesc să plec, pe 30 iunie termin oficial contractul și la un final de drum este normal pentru un antrenor să tragă linie, să vadă ce a reușit și să aleagă ce este mai bine pentru el", spunea Edi Iordănescu la Digisport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și