Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Gigi Becali pregăteşte un tun de 40 de milioane de euro la vară! "Perlele" la care e dispus să renunţe

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2021, 17:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

Reclamă

Moruţan – 20 de milioane de euro, Coman – 15 milioane și Tănase – 5 milioane. Acestea sunt prețurile fixate de Gigi Becali. Deocamdată, cei trei sunt greu de vândut la acești bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Moruţan este un jucător bun, de mare perspectivă, dar n-a avut evoluții extraordinare!", spune Victor Becali, vărul patronului de la FCSB.

Octavian Popescu, lăudat de greii din fotbalul românesc

Nouă "perlă" de la FCSB, Octavian Popescu, n-are un preț. Becali nu-l vinde în următorii 2 ani. Cotat la 700.000 de euro pe site-urile de specialitate, latifundiarul din Pipera i-a fixat o clauză de 100 de milioane de euro. 

"E plin de calitate. Are nişte lucruri care nu le au mulţi jucători la vârsta lui. Are toate atuurile ca să ajungă jucător mare", crede Victor Piţurcă.

"Este un copil care l-am văzut și mi-a atras atenția cu ușurință și cu curajul și nesimțirea de a fi juc de fotbal!", spune Lucian Sânmărtean.

Reclamă
Reclamă

"Este un băiat talentat care trebuei să-și vadă lungul nasului și să fie cu piciorele pe pământ", a declarat şi Helmuth Duckadam.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și