Închide meniul

„A fost şi ambiţia mea prostească!” Gigi Becali şi-a recunoscut vina în umilinţa istorică cu Rapid: „Mai bine jucam cu ei!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 11:24 / Actualizat: 10 martie 2024, 15:58

„A fost şi ambiţia mea prostească! Gigi Becali şi-a recunoscut vina în umilinţa istorică cu Rapid: „Mai bine jucam cu ei!

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a reacționat, după ce fiul său a fost schimbat de Gigi Becali în meciul cu Farul

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali şi-a recunoscut vina în umilinţa istorică cu Rapid. Patronul de la FCSB ar fi vrut să joace Chiricheş, însă cei din staff i-au transmis că nu are ritm de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce FCSB a pierdut clar derby-ul cu Rapid, Gigi Becali a recunoscut că a greşit tactica şi că trebuia să joace la egal. Becali spune că poate era mai bine să fi jucat cu Lixandru fundaş central în locul lui Ovidiu Popescu şi cu Baba Alhassan în linia de mijloc.

Gigi Becali şi-a recunoscut vina în umilinţa istorică cu Rapid

Eu am întrebat (n.r. dacă poate să joace Chiricheş), dar mi-au zis că nu are ritm de joc. La cum a arătat Ovidiu Popescu mai bine jucam cu Lixandru şi cu Baba Alhassan. A fost şi ambiţia mea prostească, <<ai nevoie de un egal, joacă la egal>>”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru. Gigi Becali a fost extrem de furios după Rapid – FCSB 4-0. Şi-a desfiinţat toate vedetele după umilinţa din derby. Coman, Olaru şi Târnovanu au fost distruşi de patron. Gigi Becali a spus că şi Ştefan Târnovanu riscă să piardă echipa.

„Nu sunt amărât. Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu am fost. Coman, Olaru, Băluţă, Tavi Popescu au fost zero. Nu mai spun de Târnovanu, că poate nu mai intră tot el. Şi la primul gol, dar şi la golul primit la colţul scurt. E mingea lui, nu am avut niciu jucător pe teren. Olaru, căpitanul echipei a fost zero. Tavi bag unul de 16 ani, să văd„, a spus Gigi Becali la primasport.ro. Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a deschis scorul. Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și