Închide meniul
Foto

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa!

Publicat: 26 aprilie 2024, 21:18

Reclamă
Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa!

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce "Spaima litoralului" l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa!

Adrian Mititelu Jr / Profimedia Images

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr a fost făcut de antrenorul lui FCU Craiova, la 5 zile distanţă după ce Nuredin Beinur i-a salvat viaţa fiului lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică a transmis că Adrian Mititelu Jr se simte bine. Antrenorul lui FCU Craiova a precizat că îl aşteaptă la club.

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa!

”Este foarte bine, chiar acum am discutat cu patronul. Este în regulă, îl așteptăm să vină acasă și să își reia activitatea la club”, a spus Eugen Trică în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu U Cluj.

FCU Craiova – U Cluj se joacă mâine, de la ora 17:30. FCU Craiova e lanterna clasamentului în Liga 1.

Adrian Mititelu Jr a mărturisit că a stat 10 ore în comă şi a reuşit să fie stabilizat cu greu de medici. Nuredin Beinur, cel supranumit „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient pe Mititelu Jr şi a chemat de urgenţă ambulanţa.

Reclamă

Am uitat să încui ușa de la apartament… M-a găsit un prieten în toiul nopții (n.r. – face o pauză lungă, să-și mai adune forțele). Este vorba despre Beinur. Nu știu, probabil că a avut un presentiment…

Norocul a fost că am uitat, pur și simplu, ușa deschisă. Pentru că, altfel, șansele să nu fiu salvat la timp erau foarte mari. Beinur m-a găsit inconștient și a chemat de urgență Salvarea… Așa a vrut să fie destinul!”, a declarat Adiță Mititelu pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr a ajuns în comă la Spitalul Floreasca, după ce a luat mai multe pastile antidepresive, care i-au produs o supradoză.

Reclamă 4 / 0/3

„Am stat în comă 10 ore”

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a mai declarat Mititelu, pentru sursa citată.

Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj

Adi Mutu a fost şocat când a auzit prin ce trece Mititelu Jr. Fostul mare atacant al echipei naționale, care a antrenat-o pe FCU Craiova, a dezvăluit ce i-a spus „Prințișorului” din Bănie.

Sunt surprins, nu știu ce s-a întâmplat. I-am trimis un mesaj de susținere, pentru că am văzut că a ajuns la spital. Sper să fie bine și totul să fie în regulă. Îl știu pe Adi drept un băiat puternic și sper să treacă peste momentul acesta și sunt sigur că va trece.

Când te trezești dimineața și vezi o astfel de știre ești surprins și îngrijorat, mai ales când cunoști o persoană. Am avut o relație bună și am o relație bună cu Adiță, îmi pare rău prin ce trece. Sper să treacă peste momentul acesta pentru că nu este ușor, sper să se redreseze repede și să meargă înainte”, a spus Mutu pentru sursa citată anterior.

Între Adrian Mititelu Jr şi tatăl lui a avut loc un schimb tensionat de replici, după ce juniorul i-a cerut retragerea seniorului de la conducerea lui FCU Craiova. Adiţă Mititelu a făcut declaraţiile respective după eliminarea lui FCU Craiova din Cupa României. Adrian Mititelu Jr a precizat atunci că implicarea sa la echipă a fost redusă după eliberarea tatălui său din închisoare.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și