Închide meniul

„Dacă nu veneai, ar fi trebuit să-ţi tăiem piciorul!” Momentele cumplite prin care a trecut Luis Phelipe, noul atacant de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2024, 9:59

Reclamă
„Dacă nu veneai, ar fi trebuit să-ţi tăiem piciorul! Momentele cumplite prin care a trecut Luis Phelipe, noul atacant de la FCSB

Momentele cumplite prin care a trecut Luis Phelipe, noul atacant de la FCSB

Profimedia

Momentele cumplite prin care a trecut Luis Phelipe, unul dintre jucătorii transferaţi de Gigi Becali în această iarnă la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Phelipe a trecut prin momente dramatice în 2021, atunci când a fost la un pas să rămână fără un picior. Noul atacant de la FCSB a dezvăluit că, în 2021, din cauza unei infecţii, a fost la un pas să-i fie amputat un picior.

Momentele cumplite prin care a trecut Luis Phelipe, noul atacant de la FCSB

Luis Phelipe a debutat în tricoul celor de la FCSB în amicalul cu Lask Linz şi a reuşit să marcheze un gol.

”În 2023, anul trecut, când am mers la prima echipă a lui Botafogo. Am jucat un singur meci și am stat 3-4 luni doar antrenându-mă, nu am avut șansa de a juca.
Trebuia să fac tranziția la prima echipă, iar antrenorul de la prima echipă a spus: ‘Nu, nu vreau pe nimeni de la U23, toată lumea afară!’. Am stat trei luni antrenându-mă, nu aveam motivație, normal! Apoi am trecut printr-o perioadă de depresie… Iar apoi s-a ivit oportunitatea de a veni în România.

Am avut, dar nu probleme fizice. Cred că în 2021 am avut o infecție la picior, a fost o infecție serioasă! Piciorul meu devenise foarte mare. Am stat cu febră, apoi am mers la doctor, unde mi s-a spus: ‘Luis, dacă nu veneai astăzi, ar fi trebuit să-ți tăiem piciorul!’. În ultima zi am mers! A trebuit să fac apoi o serie de teste, de investigații medicale zi de zi”, a spus Luis Phelipe pentru gsp.ro.

Reclamă

Ce diferență a observat Luis Phelipe după transferul la FCSB

Ce diferență a observat Luis Phelipe după transferul la FCSB. Brazilianul adus de Gigi Becali în această iarnă a vorbit despre dificultățile de adaptare pe care le are, în momentul de față.

Atacantul a fost adus în lotul lui Elias Charalambous de la Poli Iași, în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta a fost al doilea transfer realizat de vicecampioana României, în această perioadă de mercato.

Luis Phelipe a dezvăluit faptul că este foarte fericit pentru că se află în lotul echipei pregătite de Elias Charalambous, dar a menționat motivul pentru care are dificultăți de adaptare.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte fericit să fiu aici și să încep cantonamentul alături de noii mei colegi, noii mei prieteni. Este o săptămână grea pentru mine și pentru toți jucătorii, dar trebuie să fim pregătiți pentru meciurile care urmează.
 
Este foarte diferit aici, antrenamentele sunt mult mai grele, mai intense decât la fosta mea echipă și chiar se simte. Este greu să mă adaptez, dar colegii și toată lumea din staff mă ajută s-o fac.

Când am venit aici, foarte multă lume mi-a scris: «bine ai venit! Trebuie să dai goluri». E normal, pentru că FCSB este cel mai mare club din România și trebuie să fiu concentrat, să fac jocuri bune pentru echipă și să bucur suporterii”, a declarat Luis Phelipe, pentru FCSB TV.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și