Închide meniul
Video

„Eu nu am nimic cu el, atât îl duce capul!” Dorinel Munteanu l-a pus la zid pe Adrian Mutu! „Specialiştii”, luaţi şi ei în vizor

Alex Masgras Publicat: 22 ianuarie 2024, 19:55

Reclamă

Dorinel Munteanu l-a pus la zid pe Adrian Mutu

Dorinel Munteanu şi Adrian Mutu / Colaj Profimedia

Dorinel Munteanu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după remiza celor de la Oţelul Galaţi de pe terenul lui FC Voluntari. Gălăţenii s-au aflat la primul meci după cantonamentul de la Vatra Dornei, stagiu de pregătire care a fost intens discutat de oamenii de fotbal din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cei care au criticat decizia lui Dorinel Munteanu de a merge la munte cu jucătorii lui Oţelul s-a numărat şi Adrian Mutu, cel care va deveni antrenorul lui CFR Cluj. Dorinel Munteanu nu l-a menajat pe fostul său coleg de la echipa naţională pentru declaraţiile date în urmă cu câteva zile.

Dorinel Munteanu l-a pus la zid pe Adrian Mutu: „Atât îl duce capul”

Dorinel Munteanu şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia de la Voluntari, chiar dacă au primit gol pe final de partidă. În ciuda rezultatului de egalitate, Munteanu s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, mai ales după controversatul cantonament:

„Trebuie să felicit echipa pentru că a făcut o partidă bună după această pauză controversată din punctul altora de vedere.

Noi ştim foarte bine ce facem. La Vatra Dornei a fost o singură dată, după opt ore de mers cu autocarul, am scos echipa în parc să facem o alergare uşoară. Nu ne-am antrenat pe beton, cum au vorbit specialiştii. Colegii mei specialişti, care sunt mari antrenori şi preparatori fizici.

Reclamă

Sigur, am făcut alergări în pantă, de-asta m-am dus la Vatra Dornei, nu este primul turneu montan al meu. Dacă mă duc la munte, normal că sunt mai multe pante, aşa că i-am pregătit foarte bine.

Eu nu am nimic cu Adrian, atât îl duce capul, ce să fac. Dacă el a zis aşa ceva despre mine… El e generaţia nouă. Noi suntem generaţia mai veche, am obţinut cele mai mari performanţe ca antrenori, ca jucători, pentru echipa naţională a României. De aceea ne iubeşte toată lumea. El e crescut în noua generaţie şi noua generaţie are altă părere despre noi. Dar tot pe teren se joacă, ne vom întâlni atunci”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă.

FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1

Echipa Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Jonathan Cisse a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 11, cu o lovitură de cap la centrarea lui Bodişteanu. Gălăţenii au mai avut două ocazii pe final de repriză, prin Zivulic, în minutele 41 şi 43.

În partea secundă, minutul 55, gazdele au primit penalti de la arbitrul Istvan Kovacs, dar după ce a revăzut faza la VAR, acesta a întors decizia. În minutul 62 reuşita lui Maciel a fost anulată pentru ofsaid, iar gazdele au reuşit să egaleze prin Radu Boboc, în minutul 80.

La meci au asistat doar 210 spectatori.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Oţelul este pe locul 10, cu 27 de puncte, în timp ce FC Voluntari se află pe poziţia a 12-a, cu 25 de puncte.

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Boboc, Raţă, Crepulja, D. Andrei (R. Popescu), Aliji (Carnat 46) – Dumiter (A. Ciobanu), Nemec.
ANTRENOR: Ilie Poenaru

OŢELUL GALAŢI: R. Stoian – Zhelev, J. Cisse, Ghiocel, Miguel Silva – Cisotti (Jardan 77; dăscăliţei 90), Zivulic, S. Teles (Lameira 60) – Maciel, Al. Pop (Rusevic 60), Bodişteanu (R. Tănasă 77). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: R. Popescu 58 / S. Teles 4, Rusevic 61

Reclamă

Arbitri: Istvan Kovacs – Ovidiu Artene, Ferencz Tunyogi – Sorin Vădana

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Iuliana Elena Demetrescu

Observator: Andrei Ioniţă

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui Vezi toate știrile
Citește și