Închide meniul

Gică Hagi jubilează după Farul – FC Botoșani 8-0: „Ne plac golurile!”. Mesaj special pentru Denis Alibec: „Poate îi ofer ceva mai bun decât oricine”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 decembrie 2022, 16:23

Gică Hagi jubilează după Farul – FC Botoșani 8-0: „Ne plac golurile!. Mesaj special pentru Denis Alibec: „Poate îi ofer ceva mai bun decât oricine

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu, înainte de Rapid - Farul

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gică Hagi jubilează după Farul – FC Botoșani 8-0. Echipa „Regelui” a făcut scorul campionatului, în etapa a 19-a din Liga 1. Constănțenii n-au avut milă de formația moldoveană și au marcat pe bandă rulantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost omul meciului, reușind un hat-trick și două pase decisive.

Gică Hagi jubilează după Farul – FC Botoșani 8-0: „Ne plac golurile!”

Gică Hagi s-a arătat extrem de fericit după victoria fabuloasă în fața lui FC Botoșani și și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii.

„Regele” i-a transmis un mesaj special lui Denis Alibec, al cărui contract cu Farul expiră în vară. Hagi este încrezător că îl poate convinge pe atacantul său să semneze prelungirea înțelegerii.

De asemenea, Gică Hagi i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj înaintea meciului din Cupa României.

Reclamă

„Da, cred că am început bine, chiar dacă au fost anumite momente în care am făcut greșeli. Am încercat să marcăm, să câștigăm. Felicitări echipei, tuturor jucătorilor care au fost pe teren. Golurile ne plac, muncim să marcăm, cu cât dăm mai mult e normal că riști și poți încasa. Trebuie să ai echilibru, să faci ambele faze.

Știam că meciurile cu ei se joacă pe tranziție și cine triumfă aici va reuși să câștige. Un jucător care are calitate iese în evidență, știm ce poate Denis. A fost și echipa în spatele lui. La vară de unde știe că nu rămâne? Poate îi ofer ceva mai bun ca oricine.

El știe ce e mai bine pentru el. Fiecare muncește să facă performanță și bani. Sută la sută vor fi schimbări la meciul de Cupa României. Rulăm tot lotul pe care îl avem, o să aducem și de la echipa a doua.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, avertisment pentru prietenul Dan Petrescu: „O să încercăm să batem CFR Cluj”

O să încercăm să-i batem pe CFR. Asta le-am zis jucătorilor, așa am început ședința de pregătire înainte de meci. În fotbal nu poți să trăiești cu ce ai făcut în spate, ci să te gândești la ce ai în față. Eram liniștit înainte de meci, pentru că m-am agitat până acum. Îmi place să-i împing și să le ridic nivelul.

Ca și frați, colegi, prieteni, e normal (n.r. să fie un duel special cu Dan Petrescu). Între noi mereu a existat mereu concursul acesta. Ne-a dat afară Nea Puiu și de la antrenament din cauza asta. Și eu, și el, ne dorim să câștigăm, asta e mentalitea noastră”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Farul – FC Botoșani 8-0! Trupa lui Gică Hagi a făcut scorul campionatului

Farul – FC Botoșani 8-0. A fost „măcel” total la Ovidiu! Trupa lui Gică Hagi a făcut scorul campionatului! Denis Alibec a făcut un meci fabulos, cu un hat-trick și două pase de gol.

Liderul s-a impus prin golurile marcate de Constantin Grameni (11), Denis Alibec (45+2, 77, 88), Alexi Pitu (51), Vlad Morar (66, 69) şi David Kiki (81), dar constănţenii au profitat de faptul că FC Botoşani a jucat în inferioritate numerică din min. 31, când Alin Şeroni a fost eliminat pentru fault în postură de ultim apărător la Gabriel Torje.

Alibec a ratat un penalty în min. 45+2, dar a revenit şi a reluat în poartă mingea respinsă de portarul Eduard Pap.

FC Botoşani a pierdut în acest campionat şi cu 0-7, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK, în etapa a 11-a (17 septembrie).

FC Botoşani a ajuns la şase etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi trei eşecuri.

Reclamă

Farul, care a pierdut un singur meci în acest sezon şi e lider detaşat, a ajuns la zece etape fără înfrângere, 8 victorii şi 2 egaluri.

Recomandări
  • Gică Hagi jubilează după Farul – FC Botoșani 8-0: „Ne plac golurile!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și