Închide meniul

Gigi Becali, probleme cu Mihai Pintilii la FCSB! Totul a ajuns la urechile patronului: „Mi-a spus MM!”

Alex Ioniță Publicat: 4 septembrie 2024, 20:06

Reclamă
Gigi Becali, probleme cu Mihai Pintilii la FCSB! Totul a ajuns la urechile patronului: „Mi-a spus MM!

Gigi Becali, probleme cu Mihai Pintilii la FCSB!

Colaj: Hepta și Profimedia

Gigi Becali a avut probleme cu Mihai Pintilii la FCSB! Patronul campioanei a vorbit deschis despre o nemulțumirea a antrenorului secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După spusele lui Gigi Becali, Mihai Pintilii a fost nemulțumit atunci când salariul lui Elias Charalambous a fost mărit, în această vară.

Gigi Becali, probleme cu Mihai Pintilii la FCSB!

Patronul campioanei a spus că Pintilii și-a dorit, la rândul său, o mărire de salariu, având în vedere că și el este implicat activ în pregătirea echipei.

Gigi Becali a dezvăluit că problema a fost, în cele din urmă, rezolvată fără prea mari probleme, chiar dacă a menționat, cu exactitate, noul salariu al tehnicianului secund.

„Eu nu știu de Pintilii că ar fi vrut să plece. Dacă era, îmi spunea mie. El, Pintilii, nu că a vrut să plece. Era nemulțumit, din ce îmi aduc aminte, eu nu știam, când i-am făcut contractul lui Charalambous.

Reclamă
Reclamă

Mi-a spus MM că e foarte supărat, că vrea să plece, că e desconsiderat. Păi domle că, avea salariu 3000, i-am zis, bă ești nebun? De unde să știu eu?

Că bă nea Gigi, că muncesc și eu. I-am dat cât a cerut. Nu mai știu cât, 10.000 sigur. 13.000 parcă are”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Adrian Şut pleacă de la FCSB | Gigi Becali a făcut anunţul

Gigi Becali a făcut anunţul şi a dezvăluit că Adrian Şut pleacă de la FCSB. Patronul campioanei a transmis că mijlocaşul îşi doreşte să prindă un transfer în zona Golfului, în această vară.

Reclamă

Gigi Becali a transmis că a primit o ofertă de două milioane de euro, în schimbul titularului său de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că e gata să renunţe la Şut dacă va primi cu 500.000 de euro mai mult din partea arabilor.

Gigi Becali a transmis că Adrian Şut va avea un salariu de aproape două milioane de euro pe an, la viitoarea sa echipă, dacă se va realiza transferul.

„Șut e posibil să plece, mi-au dat 2 milioane, am cerut 2,5 și asta basta. În Arabia. M-a disperat, plânge pe la toți și pe la Pintilii, pe la MM, că iau 1,8 milioane în 2 ani.

Atunci am zis, bine mă, ce să fac, să îl las să plângă? M-am gândit așa, am întărit echipa, l-am luat pe Bîrligea.

Nu știu oricum, adică Șut nu știu dacă pleacă, am spus ipoteze. Au dat prima dată 1,5 și după am cerut. Au dat după 2 și am spus eu 3. Eu 2,5 v-am spus vouă, dar nu le-am spus lor”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Adrian Şut este unul dintre jucătorii de bază de la FCSB. Acesta este cotat la 2,7 milioane de euro, conform site-urilor de specilitate. Mijlocaşul a fost transferat de campioană gratis de la Clinceni, în 2019.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

„Noi am făcut primii oferta!” Victor Angelescu, reacţie fermă după ce Rapid a ratat transferul lui Daniel Bîrligea

21:31

Gigi Becali a realizat un nou transfer la FCSB! S-a înțeles cu Adrian Mititelu! Toate detaliile mutării

21:10

Eduard Novak, semnal de alarmă după proba de contratimp, de la Jocurile Paralimpice: „Nicio șansă în fața celor cu 2 picioare!”

20:40

VideoChef Voica îi răsfaţă cu bunătăţi pe jucătorii naţionalei: „Ne face toate poftele!”

20:38

Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău! Oficialii nou promovatei au făcut anunțul: „Mulțumim!”

19:56

Adrian Şut pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Ofertă de două milioane!”

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract 6 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa”
Citește și