Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Erau de bătut!” Jucătorul criticat: „Cu el a fost greşeala!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2024, 23:08

Reclamă
Prima reacţie a lui Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Erau de bătut! Jucătorul criticat: „Cu el a fost greşeala!

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 2-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 2-2:. FCSB a revenit incredibil în derby-ul cu CFR Cluj, după ce a fost condusă cu 2-0 după dubla lui Louis Munteanu. FCSB a egalat prin golurile lui Alexandru Băluţă şi Dawa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a reuşit o dublă de senzaţiei, iar echipa lui Dan Petrescu părea că se îndreaptă spre o victorie lejeră. Totul s-a năruit după ce Simao a greşit decisiv, iar Alexandru Băluţă a marcat golul prin care FCSB a revenit în joc. Gigi Becali a spus că CFR Cluj era o echipă de bătut şi a recunoscut că a fost o greşeală cu folosirea lui Panţîru.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 2-2

„Când facem miştouri, facem. Eu am schimbat 4, deşi doream să fac 5. Mi se pare că în prima repriză a făcut diferenţa Louis Munteanu. A doua repriză nu au mai contat, a fost o singură repriză. Greşeala a fost cu Panţîru, am vrut să îi dau încredere. Nu pot să vorbesc despre un atacant că nu a juca echipa. E un rezultat rău pentru că eu cred că pe CFR nu o mai prindem niciodata aşa. Era de bătut. Ne-a luat un punct în deplasare. Craiova a pierdut, nu a luat niciun punct. Noi ne batem la titlu cu Craiova şi CFR Cluj. Am câştigat un punct cu Craiova. nu mă interesează celelalte echipe„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a făcut patru schimbări la pauza meciului CFR Cluj – FCSB! Jucătorii „sacrificaţi” de patronul roş-albaştrilor

Gigi Becali a efectuat patru schimbări la pauza meciului CFR Cluj – FCSB. După primele 45 de minute, echipa lui Dan Petrescu conducea cu 1-0, graţie golului marcat de Louis Munteanu. Nemulţumit de jocul echipei sale în prima repriză, Gigi Becali a făcut patru schimbări la pauză, în încercarea de a aduce ceva nou în jocul FCSB-ului.

Daniel Popa, Alex Băluţă, Valentin Creţu şi Tavi Popescu sunt jucătorii introduşi în debutul reprizei secunde. William Baeten, David Miculescu, Baba Alhassan şi Alexandru Pantea au fost jucătorii înlocuiţi după primele 45 de minute.

Reclamă
Reclamă

În ciuda celor patru schimbări, CFR Cluj a început decisă repriza secundă. Louis Munteanu, cel care a marcat şi primul gol al partidei, a majorat diferenţa după reuşita din minutul 49. Una dintre schimbări s-a dovedit a fi inspirată. FCSB a redus din diferenţă în minutul 59, prin Alex Băluţă. De asemenea, Octavian Popescu a contribuit decisiv la golul marcat de Joyskim Dawa.

Reclamă
Recomandări

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Trebuie să facem schimbări. E ceva ce nu ne convine”

23:49

Promisiunea lui Joyskim Dawa, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Vom reveni în campionat! Avem lot puternic, facem două echipe”

23:40

Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Nu ai voie să nu câştigi!” Despre Louis Munteanu: „Va avea o carieră minunată!”

23:38

Louis Munteanu a explicat gesturile făcute după golurile din CFR Cluj – FCSB 2-2: „Ştiu ei mai bine”. Ce a spus despre schimbare

23:25

„Te gândeşti să pleci de la FCSB?” Adrian Şut a răspuns fără să stea de gânduri: „La un moment, fiecare face asta!”

23:23

„Vreau să distrugem adversarul!” Gigi Becali anunţă schimbări masive după derby-ul cu CFR Cluj: „Şi-au câştigat dreptul de joc”

1 VIDEOFC Porto – Farense 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru dragoni. Braga – Guimaraes 0-2 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 4 CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia 5 Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat 6 VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului
Citește și