Închide meniul

Primul jucător care îşi va prelungi contractul cu FCSB! Anunţul lui Mihai Stoica: „A făcut cele mai bune meciuri!”

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 9:38

Reclamă
Primul jucător care îşi va prelungi contractul cu FCSB! Anunţul lui Mihai Stoica: „A făcut cele mai bune meciuri!

Mihai Stoica, anunţ devastator pentru FCSB

Mihai Stoica / Profimedia Images

S-a aflat care este primul jucător care îşi va prelungi contractul cu FCSB. Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că Valentin Creţu are şanse să îşi prelungească înţ
elegerea cu formaţia roş-albastră, având doar cuvinte de laudă la adresa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Creţu a evoluat în ambele partide ale FCSB-ului din acest an, cu UTA şi Universitatea Craiova. Fundaşul a fost „iertat” de Gigi Becali, după ce patronul roş-albaştrilor declarase că acesta va pleca de la echipă, ca urmare a unei gafe comise într-un meci.

Primul jucător care îşi va prelungi contractul cu FCSB

Mihai Stoica a declarat că îşi doreşte ca Valentin Creţu să continue la FCSB. MM a recunoscut că s-a opus în vară ca fundaşul să semneze un nou contract, deoarece îşi dorea ca Alexandru Pantea să nu aibă rival pe postul de fundaş stânga.

Însă, managerul general de la FCSB s-a răzgândit în privinţa lui Valentin Creţu, şi speră ca Gigi Becali să-i prelungească acestuia contractul, date fiind evoluţiile sale din ultimele meciuri.

„Cumva eu m-am opus în vară să-i facem din nou contract. Am spus că nu cred, că e Pantea, că vreau… După care, chiar şi cu episodul ăsta (n.r. – eliminarea cu Craiova) am insistat să rămână Creţu, pentru că eu consider că la ora actuală Creţu a făcut cele mai bune meciuri de când e la noi. Da, joacă la fel, foarte bine joacă. Înainte mai făcea şi prostii.

Reclamă

Lui Creţu trebuie să-i facem contract… Eu şi în vară mi-aş dori să-i facem. Lui trebuie să-i facem pe câte o lună (n.r. – râde), dar nu ai cum să-i faci. Creţu, cu fotbalul, da, e corect, se antrenează foarte bine”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica a anunţat plecarea lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu pleacă de la FCSB. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor, a anunţat că Rotariu va deveni liber de contract, urmând ca în cursul zilei de joi să semneze rezilierea contractului.

În ceea ce îl priveşte pe Andrea Compagno situaţia este în continuare incertă. Chiar dacă s-a vorbit despre posibilitatea ca atacantul italian să plece la Olympiacos, pentru 450.000 de euro, Mihai Stoica a declarat că nu ştie nimic despre o posibilă plecare în Grecia.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă Compagno nu a semnat cu niciun club până acum, nu e nicio certitudine. Mâine se închide Europa, e posibil să rămână. Chiar nu ştiu nimic de Grecia, el rămâne.

Rotariu mâine am înţeles că semnează rezilierea. Va fi liber după încheierea perioadei de mercato şi poate semna cu oricine. Eu ştiu, dar nu pot să spun (n.r. dacă i se plătesc mai multe salarii pentru a pleca). Oricum iese Gigi şi spune tot!”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și