Închide meniul

Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 aprilie 2024, 23:16

Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili!

Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi

Paul Iacob. într-un meci pentru Rapid / Profimedia Images

Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi, a venit după Sepsi – Rapid 0-1. Paul Iacob a mărturisit, la flash-interviul de după meci, că jucătorii Rapidului nu au apucat să discute cu Cristiano Bergodi după a patra înfrângere la rând a Rapidului din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Iacob consideră că principala vină pentru situaţia critică a Rapidului o poartă jucătorii. Fundaşul Rapidului a vorbit şi despre derby-ul cu FCSB, de sâmbătă. FCSB – Rapid se va juca sâmbătă, pe Arena Naţională, de la ora 20:30. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!

Este al patrulea meci în care nu reuşim să câştigăm, nici măcar să scoatem un punct.

Cred că nu ştim să jucăm la rezultat. Am avut mai multe ocazii, şi penalty anulat.

(n.r: A fost un moment psihologic pentru voi anularea penalty-ului?) Nu, pentru că, chiar dacă aveam penalty, nu ştiam dacă se va înscrie. Cred că pe final am căzut puţin şi nu am mai fost atât de lucizi.

Reclamă

(n.r: V-aţi pierdut din luciditate pentru că e o astfel de situaţie la Rapid? Părea că te certai cu Săpunaru) Nu, nu ne-am certat. Era normal să discutăm. Nu a fost absolut nicio ceartă, totul ok. Cred că am făcut un meci tactic bun.

Este un alt campionat, asta e diferenţa, este mult mai aprig”

Este un alt campionat, asta e diferenţa, este mult mai aprig. Cred că aţi văzut şi în seara asta câtă dorinţă a fost pe teren, şi din partea noastră, şi a lor. În play-off sunt mici detalii care fac diferenţa. Dacă noi marcam primii, probabil am fi câştigat.

(n.r: mesajul către suporteri) Da, ştiu că sunt supăraţi, nu avem ce face. Noi suntem de 10 ori mai supăraţi decât ei, pentru că noi suntem pe teren şi încercăm să dăm totul. Ei trebuie să vină să încurajeze Rapidul. Jucătorii se pot schimba, important e să vină să scandeze pentru echipă, nu pentru jucători.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: S-a strigat demisia) Noi suntem principalii responsabili. La Rapid li s-au cerut demisiile nu ştiu câtor antrenori, şi rapidişti, şi nerapidişti. Oamenii pot să strige ce vor.

(n.r: despre meciul cu FCSB) Noi nu am mai câştigat de la meciul cu ei. Sper să îi batem şi să câştigăm de acum încolo următoarele meciuri. E complicat să vorbim acum. Facem multe greşeli individuale, preluări greşite. Trebuie să jucăm perfect. Nu întâmplător sunt pe primul loc, şi la diferenţa asta.

(n.r: Cu Bergodi aţi vorbit?) Nu, aşteptăm să discutăm şi cu dânsul”, a declarat Paul Iacob pentru digisport.ro după Rapid – Sepsi 0-1.

Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti

Fanii i-au cerut din nou demisia lui Cristiano Bergodi, de la Rapid. Suporterii nu au mai rezistat şi au început să scandeze împotriva antrenorului italian, după eşecul suferit de giuleşteni cu Sepsi. Marius Şumudică este dorit pe banca trupei de sub Grant.

Rapid a rămas fără victorie în play-off, suferind a patra înfrângere consecutivă. Sepsi s-a impus în Giuleşti, cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Debeljuh, în prelungiri.

Rapid este singura echipă din play-off, fără victorie. Giuleştenii au pierdut pe rând cu Farul, Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Sepsi, şi mai au un singur punct avans faţă de locul şase, ocupat de covăsneni.

Pe finalul partidei cu Sepsi, fanii nu au mai suportat şi i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi. Numele lui Marius Şumudică s-a scandat pe arena din Giuleşti, în special de către fanii de la tribuna a doua.

Reclamă

Marius Şumudică este liber de contract şi au existat zvonuri că ar putea să o preia pe Rapid, după eşecul suferit de giuleşteni, în etapa precedentă, cu CFR Cluj. Dan Şucu l-a reconfirmat însă în funcţie pe Bergodi.

Acţionarul majoritar al Rapidului a fost surprins „împietrit”, după golul marcat de Sepsi, în prelungirile partidei. Şucu era alături de soţia sa, şi nu a avut nicio reacţie în momentul în care Debeljuh a punctat.

În etapa viitoare, Rapid va avea parte de un derby „de foc” cu FCSB. Roş-albaştrii pot deveni campioni matematic, în cazul în care vor câştiga duelul cu rivalii şi dacă Universitatea Craiova şi CFR Cluj nu îşi vor câştiga partidele.

Rapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi

Rapid – Sepsi 0-1, ultima partidă a etapei a patra din play-off, a fost în format live text, pe AS.ro. Trupa lui Cristiano Bergodi a ajuns la patru înfrângeri la rând în play-off. Suporterii Rapidului i-au cerut vehement demisia lui Cristiano Bergodi.

Rapid e pe locul cinci în Liga 1, fiind depăşită de Farul, care are 29 de puncte. Rapid are 28 de puncte. Sepsi s-a apropiat şi ea la un punct de Rapid după această victorie.

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe
Antrenor: Cristiano Bergodi

Sepsi: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – Păun – Varga, Kalluaku, Alimi, Fl. Ștefan – Safranko
Rezerve: Moldovan, Cedo, Ștefănescu, Oteliță, Aganovici, Batzula, Varga, Debeljuh
Antrenor: Bernd Stork

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și