Închide meniul

„Să-l ia în calcul Mircea Lucescu!” Alexandru Chipciu, cerut la naţională! Mesajul ferm al lui Ioan Ovidiu Sabău

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2024, 22:43

Reclamă
„Să-l ia în calcul Mircea Lucescu! Alexandru Chipciu, cerut la naţională! Mesajul ferm al lui Ioan Ovidiu Sabău

Alexandru Chipciu, cerut la naţională! Mesajul ferm al lui Ioan Ovidiu Sabău

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci/ Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău a trasnmis un mesaj ferm şi l-a cerut pe Alexandru Chipciu la echipa naţională. Antrenorul celor de la U Cluj speră ca fundaşul său să fie luat în calcul de Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a urcat pe primul loc în Liga 1, după victoria cu Gloria Buzău. Clujenii sunt neînvinşi, în acest sezon, după şapte etape disputate, iar în runda viitoare se vor confrunta cu Dinamo.

Alexandru Chipciu, cerut la naţională de Ioan Ovidiu Sabău

Alexandru Chipciu este unul dintre cei mai importanţi jucători de la U Cluj, iar Ioan Ovidiu Sabău a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. Antrenorul susţine că fundaşul de 35 de ani ar fi o variantă extrem de bună pentru echipa naţională, pentru duelurile cu Kosovo şi Lituania, de luna viitoare.

„Am tratat cu seriozitate adversarul, am controlat jocul în prima repriză. În a doua am jucat puțin cu superficialitate, am greșit de mai multe ori, am dat posibilitatea adversarului să ne pună problema.

Vreau să-i felicit pe băieți. Am venit aici și nu am fost plini de noi. Dacă luptăm pentru club și suporteri devenim mai puternici. Munca, seriozitatea, respectul, toate acestea ne fac mai puternici. Mulți se consideră lideri și arată asta în teren.

Reclamă
Reclamă

O să vedem dacă reușim să menținem starea asta. De fiecare dată trebuie să o luăm de la capăt, acum urmează un meci de Cupă, o să joace alții. Ne așteaptă un meci cu Dinamo, o echipă în formă.

Comparația e ok (n.r.-cu Girona), frumoasă. Suntem pe primul loc, rămâne ca eu să gestionez această situație.

Vreau să-l felicit pe Alex, a fost impecabil astăzi, și-a câștigat toate duelurile. Felicitări tuturor. Din punctul meu de vedere, da, este clar o variantă pentru echipa națională. Domnul Lucescu se uită la meciuri, îl vede, sper să fie luat în calcul„, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după victoria cu Gloria Buzău, conform digisport.ro.

Reclamă

Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc

Alexandru Chipciu a transmis un mesaj savuros, după ce U Cluj a urcat pe primul loc. Fundaşul clujenilor a transmis că îşi doreşte ca echipa sa să urmeze parcursul celor de la Bayern Leverkusen, care a reuşit să triumfe în Bundesliga fără eşec, în sezonul precedent.

Întrebat despre o eventuală revenire la echipa naţională, Chipciu a transmis că s-ar bucura dacă Mircea Lucescu ar decide să-l convoace pentru duelurile cu Kosovo şi Lituania, de la începutul lunii septembrie.

Nu aş spune că fericirea e la cote maxime, suntem realişti, cu picioarele pe pământ. Nu m-am gândit că vom fi pe primul loc. Sper să fim cum a fost Girona din Spania, anul trecut, şi după să fim ca Leverkusen (n.r. râde). Nu ne-am gândit, ne-am pregătit foarte bine, am făcut chiar un antrenament foarte greu. Am tratat fiecare meci cu gândul de a câştiga. Avem Cupa acum, probabil vor intra alţi jucători. După avem meci cu Dinamo, o echipă care joacă foarte bine.

(N.r. Despre naţională, a fost urmărit la meciul cu Gloria Buzău de secunzii naţionalei) Aş spune că am fost urmărit de secunzii naţionalei multă vreme. Postul de fundaş lateral e unul deficitar. Vom vedea, eu joc fotbal. Dacă voi fi convocat, ar fi o mare bucurie, mai ales la vârsta mea. Dar asta e mentalitatea noastră…dacă ne uităm la Portugalia, au jucat cu Pepe şi Ronaldo. Nu contează vârsta, dacă joci şi eşti bine fizic”, a declarat Alexandru Chipciu, conform digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:39 27 aug.

Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!”

0:31 27 aug.

„Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui”

0:17 27 aug.

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională

23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și