Închide meniul

„Unul dintre voi” Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu”

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2024, 23:08

Reclamă
„Unul dintre voi Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu

Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: "Menţiune pentru domnul Şucu"

Jayson Papeau / Profimedia

Jayson Papeau a transmis un mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid. Francezul de 28 de ani pleacă din Giuleşti după doi ani. El s-a transferat la Al Markhiya, formaţie din liga a doua din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După anunţul oficial făcut de Rapid, Jayson Papeau a transmis un mesaj emoţionat pentru fanii giuleşteni. Francezul nu l-a uitat nici pe Dan Şucu, patronul echipei.

„Unul dintre voi” Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu”

„Iulie 2022, când am ajuns în București, nu mă așteptam la ce se va întâmpla cu mine. După 2 zile, am bifat primul meu joc oficial în Giulești și a fost în cel mai bun derby românesc. În acea zi mi-am dat seama de ceva: a fost alegerea potrivită să mă alătur acestui club.

Aici, în timpul contractului, am întâlnit oameni foarte amabili. M-au ajutat să mă simt confortabil și mi-au dat încrederea lor, de parcă eram deja un membru al familiei. Nu pot să-i menționez pe toți, dar antrenori, personal medical, gașca media așa cum le numesc eu etc..

Și cu siguranță jucători. Am avut momente bune, am avut momente proaste, dar asta este viața. Personal, am apreciat această experiență alături de voi toți, m-ați ajutat să cresc, ca fotbalist și ca bărbat, așa că am vrut doar să vă mulțumesc, băieți. Vestiarul nostru a fost uimitor, o adevărată familie.

Reclamă
Reclamă

Și, de asemenea, le mulțumesc foarte mult oamenilor care lucrează în spate, au ajutat atât de mult clubul. Mențiune specială pentru patronul Șucu

La final, vreau să fiu recunoscător fanilor. Vă mulțumesc pentru ceea ce mi-ați făcut, vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat, în vremuri rele și bune, vă mulțumesc pentru impactul pe care îl aveți pentru club și jucători, vă mulțumesc că ați cântat 90 de minute la fiecare meci, vă mulțumesc pentru mi-ați dedicat un cântec, mulțumesc pentru ceea ce sunteți. Unul dintre voi”, a scris Jayson Papeau, pe contul său de Instagram.

O nouă plecare de la Rapid | Jayson Papeau s-a despărţit de giuleşteni

Rapid a anunţat că Jayson Papeau va evolua la o formaţie din Qatar, după plecarea din Giuleşti. Francezul de 28 de ani a semnat cu Al-Markhiya SC, echipă de ligă secundă.

Reclamă

În cele două sezoane petrecute la Rapid, Jayson Papeau a bifat în total 66 de meciuri, în toate competiţiile. Francezul a reuşit să marcheze şapte goluri şi a oferit tot atâtea pase decisive.

„Jayson Papeau a părăsit Rapidul, după mai bine de doi ani petrecuți în Giulești.

Francezul, care ne-a încântat de atâtea ori prin stilul său, s-a transferat în Qatar, în liga secundă, la Al Markhiya.

Îi urăm mult succes în noua sa aventură și îi mulțumim pentru momentele de magie oferite!

Bonne chance, Jay!”, a anunţat Rapid, pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

Olanda – Germania 2-2. Meci superb la Amsterdam! Toate rezultatele serii din Nations League

23:36

Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud – Africa de Sud! Victorie obţinută dramatic de echipa fundaşului de la FCSB

23:35

„Nu am arătat bine” Verdictul lui Mihai Stoica după România – Lituania 3-1! Ce a spus de penalty-ul scos de Hagi şi golul anulat

23:11

VideoSurpriza uriaşă a lui Mihai Leu pentru „Mexicanul”, un fan nelipsit de la cursele de maşini

22:48

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

22:14

„A schimbat radical!” Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 5 VIDEOEliza Samara, eliminată de Mima Ito de la WTT Champions Macao 2024, live în AntenaPLAY 6 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă”
Citește și