Închide meniul

Zeljko Kopic a analizat faza controversată din CFR Cluj – Dinamo 4-0: „A schimbat soarta meciului”. Ce le-a reproșat jucătorilor

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 22:33

Reclamă
Zeljko Kopic a analizat faza controversată din CFR Cluj – Dinamo 4-0: A schimbat soarta meciului”. Ce le-a reproșat jucătorilor

Zeljko Kopic a analizat faza controversată din CFR Cluj - Dinamo 4-0

Zeljko Kopic / Hepta

Zeljko Kopic a analizat faza controversată din CFR Cluj – Dinamo 4-0. Tehnicianul „câinilor” a oferit prima reacție, după umilința din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 4-0. Duelul din etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Zeljko Kopic a analizat faza controversată din CFR Cluj – Dinamo 4-0

După meci, Kopic a dezvăluit faptul că Dinamo a încasat multe goluri pentru că le-a lăsat spații mari jucătorilor de la CFR Cluj. Totodată, tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre superioritatea ardelenilor pregătiți de Adrian Mutu, dar și despre faza controversată de la primul gol.

Totodată, acesta le-a reproșat jucătorilor faptul că nu s-au apărat bine, în fața fostei campioane a României.

„În primul rând vreau să o felicit pe CFR. Am început foarte bine, așa a fost planul, să ne creăm spații, să avem posesia, ar fi trebuit să fim puțin mai buni la ultima pasă. CFR este o echipa puternică în dueluri, când ești deschis și când pierzi mingi simple și pierzi dueluri, e greu să te aperi. Știam acest lucru.

Reclamă

În prima repriză au avut câteva situații de gol. În repriza secundă, planul a fost să intrăm cu o energie bună, să ținem de minge, dar la primul gol, Patriche a intrat in joc, a pierdut posesia și au marcat pe contraatac. La corner au marcat pentru 2-0 și apoi a fost foarte greu.

Am avut 30 de minute bune, dar apoi CFR a fost echipa mai bună. Nu este vorba despre ce cred eu, ci despre ce cred arbitrii. Nu vorbesc despre arbitraj, trebuie să își facă treaba cât pot de bine. În acest gen de meci, CFR are calitate. Faultul a schimbat soarta meciului, dar nu pot vorbi despre deciziile arbitrilor.

Trebuie să ne revenim după acest joc, sper că jucătorii vor fi pregătiți pentru următoarele meciuri. Facem tot ce putem să îi aducem pe teren cât mai repede. Am senzația că atunci când ne stabilizam și ne găsim echilibrul, se întâmplă ceva și trebuie să construim echipa din nou. Nu e ușor, dar trebuie să acceptăm acest lucru”, a spus Zeljko Kopic, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Patriche a criticat arbitrajul, după 0-4 cu CFR Cluj

După meci, căpitanul Răzvan Patriche a lansat un atac la adresa arbitrajului și a spus că VAR-ul ar fi trebuit să intervină la primul gol marcat de clujeni, pentru că a fost faultat de un adversar.

Totuși, acesta a recunoscut că Dinamo nu se poate compara cu CFR Cluj și că adevărata luptă a „câinilor” este cu echipele din play-out.

„Am început bine, prima repriză. Am avut un moment în care ne-au dominat, au avut multe faze fixe. După pauză am început din nou bine, am primit un gol după un fault la mine, se putea întoarce acea minge (n.r. arbitrul să dea fault).

A fost sigur fault! Atac întârziat, cu genunchiul. Ce avantaj să se lase? S-a pierdut mingea imediat, am fost scos din joc! Nu mai vreau să comentez, asta e.

Rezultatul este cam dur, nu am făcut un meci rău astăzi. Ne-au prins pe niște contre, faze fixe. Am fost descfăcuți, asta e. Lupta noastră nu e cu CFR, noi ne luptăm cu echipele din play-out.

Am avut și absenți astăzi, sperăm ca la meciul viitor să fie apți de joc. Trebuie să ștergem cu buretele ce a fost astăzi și să aducem puncte.

Suporterii au fost alături de noi, le mulțumesc! Oriunde jucăm e ca și cum am juca acasă. Le mulțumesc și sper că îi vom face fericiți”, a spus Răzvan Patriche.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și