Închide meniul

Fostul lider al Peluzei Sud l-a criticat dur pe Talpan: „Gigi Becali nu a furat Steaua”! Mesaj pentru Mustaţă şi Mihai Stoica

Publicat: 23 mai 2024, 19:03

Reclamă
Fostul lider al Peluzei Sud l-a criticat dur pe Talpan: „Gigi Becali nu a furat Steaua! Mesaj pentru Mustaţă şi Mihai Stoica

Fostul lider al Peluzei Sud l-a criticat dur pe Talpan: "Gigi Becali nu a furat Steaua"!

Mihai Stoica şi Gigi Becali / Hepta

Fostul lider al Peluzei Sud l-a criticat dur pe Florin Talpan. Alexandru „Lecce” Tofan nu înţelege de ce, timp de 15 ani, nu a existat acest conflict şi de ce s-a reînfiinţat secţia de fotbal a clubului CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul lider al Peluzei Sud a subliniat că nu are nimic nici cu Gigi Becali, nici cu Mihai Stoica şi nici cu liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă. El crede că suporterii CSA Steaua şi cei ai FCSB-ului trebuie să se împace.

Fostul lider al Peluzei Sud l-a criticat dur pe Talpan: „Gigi Becali nu a furat Steaua”! Mesaj pentru Mustaţă şi Mihai Stoica

Gigi Becali n-a furat Steaua. De ce au acționat după 15 ani? Nu au spus în 15 ani nimic. Și de ce suporterii se ceartă între ei și se jignesc și se înjură că eu nu am nimic cu suporterii FCSB, nici cu suporterii Stelei nu am nimic. Ambele echipe sunt o farsă! Dreptatea nu e nici la unii, nici la ceilalți.

(n.r.: despre proiectul CSA Steaua) Nu e niciun proiect. E doar redeschiderea secției de fotbal a CSA Steaua. E redeschiderea unei secții din cadrul unui club departamental. Am susținut pentru că am crezut că vor face treabă. M-am gândit că vor angaja oameni profesioniști, care vor face treabă.

Problema mea e ce au făcut domnul Talpan și ceilalți în cei 15 ani în care nu a existat niciun fel de dialog sau punere în lumină a acestui scenariu, care există acum. Noi timp de 15 ani nu am știut că există scenariul ăsta. Noi 15 ani am susținut Steaua. Pe banii noștri am mers în diverse deplasări, ne bucuram că am luat campionate, că i-am eliminat pe Ajax, pe Valencia. Și am aflat că echipa aia care juca pe Ghencea, pe stadionul Armatei, în baza CSA Steaua, cu emblema Steaua, cu scris Steaua pe tabelă, nu e Steaua.

Reclamă
Reclamă 4

Acum îmi spuneți că aia e FCSB și că eu m-am dus degeaba la meciuri. Așa strângem toți suporterii și pe cei de la Steaua și pe cei de la FCSB și îi dăm în judecată. Și pe cei de la Armată, Liga, FRF-ul, pe toți! Să scoatem vinovații în față”, a declarat Alexandru Tofan, cunoscut ca „Lecce”, pentru fanatik.ro.

„Mă bucur pentru prietenii mei care susţin FCSB. Nu am nimic cu Gigi Becali, MM Stoica sau Mustaţă”

(n.r.: Cum ai reacționat când FCSB a luat campionatul?) Eu mă bucur pentru prietenii mei care susțin FCSB. Nu am nimic nici cu Gigi Becali, nici cu MM Stoica, nici cu Gigi Mustață. Din păcate și la ei e același fenomen ca peste tot în România. La bine sunt toți cu ei, 55.000 pe stadon. 

Când îi bat nu știu ce echipă cu 5-0 vin mai puţini la stadion. 

Reclamă

Nici Steaua, în anii de glorie, nici FCSB, nici Dinamo, nu are un nucleu de suporteri mai mare de câteva sute. Alea câteva sute sunt și la bine și la greu. Restul sunt doar la victorii, la ‘suie-te nea Gigi pe Maybach, dă bani la cerșetori’, doar la momente de fericire, de entuziasm”, a mai declarat fostul lider al Peluzei Sud Steaua, pentru sursa citată.

Schimbarea majoră anunţată la clubul CSA Steaua: „Mulţumim suporterilor FCSB”

S-a aflat care e schimbarea majoră anunţată la clubul CSA Steaua. Echipa Armatei îşi va schimba denumirea sezonul următor.

Totul a fost făcut public de către suporterii echipei antrenate de Daniel Opriţa. Echipa din Liga a 2-a se va numi „Steaua Bucureşti”, potrivit unui document publicat pe Facebook de suporterii formaţiei „roş-albastre”.

Mulțumim, încă o dată, suporterilor de la FC Fcsb, care subliniază mereu public, ca și în instanțe, de altfel, ceea ce, câteodată, nu vedem.

Gata doar cu ‘CSA’! Puteți să ne spuneți doar ‘Steaua București’, așa cum recomandă CNA, pentru a preciza numele echipei exact așa cum este înscrisă la FRF”, au transmis suporterii echipei din Liga a 2-a, pe Facebook.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:57

Edi Iordănescu împlineşte 46 de ani! Selecţionerul României, al treilea cel mai tânăr antrenor de la EURO 2024

10:50

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

10:23

Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Ştiu că îşi doreşte asta”

10:16

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

9:51

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

9:49

Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și