Închide meniul
Foto

Conducerea de la Genoa a rupt tăcerea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Am fi primit mai mulţi bani de la Bayern”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 10:23

Reclamă
Conducerea de la Genoa a rupt tăcerea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Am fi primit mai mulţi bani de la Bayern”

Conducerea de la Genoa a rupt tăcerea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăgușin, la debutul pentru Tottenham / Profimedia

Conducerea de la Genoa a rupt tăcerea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Andres Blazquez, directorul general al italienilor, a spus că, deşi Bayern a oferit mai mulţi bani atât pentru club, cât şi pentru jucător, Drăguşin a ales Tottenham pentru că şi-a dorit să joace în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul general de la Genoa a spus că a respectat dorinţa jucătorului de a merge la Tottenham, deşi ar fi putut încasa mai mulţi bani.

Conducerea de la Genoa a rupt tăcerea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Am fi primit mai mulți bani de la Bayern, câteva milioane în plus, iar contractul lui Radu (n.r. Drăgușin) ar fi fost mai bun. Dar am respectat dorința lui de a juca în Premier League„, a spus Andres Blazquez conform MSN.

Radu Drăguşin, vedetă după transferul la Tottenham

Radu Drăguşin este privit ca o vedetă după transferul la Tottenham. Fundaşul în vârstă de 21 de ani este noul favorit al fanilor, după ce a fost adus de la Genoa pentru 30 de milioane de euro. „Dragonul” este porecla pe care a primit-o internaţionalul român imediat după ce a semnat cu gruparea din Premier League.

Florin Manea a dezvăluit că suporterii lui Spurs au început să îl recunoască de fiecare dată când iese din casă şi îl asaltează cu cereri de autografe şi poze. E o adevărată nebunie pe străzile din Londra.

Reclamă

Agentul lui Drăguşin a dezvăluit şi care au fost primele impresii ale tânărului jucător la noua sa echipă.

Sunt sigur că se va impune, sper să o facă repede, trebuie să-i dăm timp să se acomodeze, limba o vorbeşte. Am ieşit cu el la un restaurant, l-am scos eu, că el stă în afara Londrei, face o oră şi jumătate până la mine, că eu stau în centru.

Am ieşit, lumea îl recunoaşte deja, am făcut poze pe acolo cu fanii, cu cei de la un restaurant chinezesc. Toţi cei din restaurant au vrut să facă poze cu el, indiferent că era cu glugă, cu asta, dar l-au recunoscut.

Reclamă 4 / 0/3

Radu a fost impresionat de Tottenham. Mi-a zis <<Îmi plăcea să stau în sală la Genoa. În sala la Tottenham îmi vine să mă mut>>. Este conştient de nivelul la care a ajuns, nu are frică, e încrezător în puterile lui şi va lupta pentru locul de titular„, a declarat Florin Manea la orangesport.ro.

Drăguşin a debutat la Tottenham chiar pe Old Trafford, pe finalul meciului cu Manchester United. E gata să fie titular în premieră împotriva starurilor lui Pep Guardiola. Spurs se duelează cu Manchester City, săptămâna viitoare, în Cupa Angliei.

Mesajul postat de iubita lui Radu Drăguşin, după debutul fundaşului în Premier League

Ioana Stan a urmărit cu sufletul la gură disputa lui Spurs cu Manchester United, şi a reacţionat imediat după ce stoperul a fost trimis în teren. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Radu Drăguşin a bifat primele sale minute la Tottenham, după transferul său de la Genoa. Fundaşul a fost trimis în teren de către Ange Postecoglou în remiza cu Manchester United, scor 2-2. Internaţionalul român a fost introdus în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.

Ioana Stan nu a rămas indiferentă, după ce Radu Drăguşin a debutat la noua sa echipă. Iubita fundaşului român s-a declarat extrem de mândră să-şi vadă partenerul jucând în Premier League. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Sunt atât de mândră de tine, iubitule!”, a transmis Ioana Stan, pe contrul său de Instagram.

Ioana Stan şi Radu Drăguşin au împlinit recent trei ani de relaţie, fiind împreună încă de pe vremea când fundaşul evolua la Juventus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și