Închide meniul

Mario Rondon revine în Liga 1, la un an după despărțirea de CFR Cluj: “Ne-am înțeles în 5 minute!”. Cu ce echipă a bătut palma

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iunie 2022, 11:30

Mario Rondon revine în Liga 1, la un an după despărțirea de CFR Cluj: “Ne-am înțeles în 5 minute!”. Cu ce echipă a bătut palma

Marion Rondon s-a înțeles cu Sepsi

Marion Rondon, după un gol marcat pentru CFR Cluj / Hepta

Mario Rondon (36 de ani) revine în Liga 1, la un an după despărțirea de CFR Cluj. Atacantul din Venezuela a bătut palma cu Sepsi Sf. Gheorghe. Anunțul a fost făcut de directorul sportiv al clubului covăsnean, Attila Hadnagy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi are planuri mari pentru sezonul următor din Liga 1. După ce au câștigat Cupa României în stagiunea precedentă, covăsnenii vor să facă performanță și în campionat.

Mario Rondon, “back in business” în Liga 1 la un an după despărțirea de CFR Cluj

Attila Hadnagy a dezvăluit că Sepsi s-a înțeles cu Mario Rondon, dublul campion cu CFR Cluj. Directorul sportiv al clubului a rămas complet impresionat de dorința uriașă a atacantului din Venezuela de a veni la formația covăsneană.

Rondon a venit personal în cantonamentul echipei pregătite de Cristiano Bergodi, iar negocierile au durat numai “5 minute”.

“Suntem bucuroși că de azi ni se alătură și atacantul Mario Rondon, pe care l-am vrut și anul trecut, dar atunci el a ales să plece în Polonia. Este un atacant cu mare experiență, avem încredere în și suntem siguri că ne va ajuta.

Reclamă

A contat foarte mult că acum ne-a căutat el și a vrut foarte mult să vină la noi. Asta înseamnă că am devenit o echipa interesantă pentru mulți jucători, care vor să vină la noi pentru că suntem un club serios și profesionist.

Ne-am înțeles în 5 minute! A urcat în mașină si a venit din Polonia în cantonamentul nostru. Aici a demonstrat că a vrut mult să vină la noi”, a spus Attila Hadnagy, pentru gsp.ro.

Rondon s-a înțeles cu Sepsi! Covăsnenii, al 6-lea transfer al verii

Mario Rondon a plecat din România vara trecută, după două sezoane petrecute la CFR Cluj, alături de care a cucerit două titluri de campion în Liga 1. Anterior, sud-americanul a mai evoluat în țara noastră pentru Gaz Metan Mediaș.

Reclamă 4 / 0/3

14 goluri și 7 pase decisive sunt cifrele lui Rondon în cele 78 de meciuri jucate pentru CFR.

În stagiunea precedentă, Rondon a jucat în prima ligă din Polonia, la Radomiak Radom, pentru care a marcat un singur gol în 24 de apariții. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Potassolense, Pacos Ferreira, Beira Mar, Nacional și Cangzhou Mighty Lions.

Mario Rondon reprezintă cel de-al 6-lea transfer realizat de Sepsi în această vară, după I. Gheorghe (FC Voluntari), R. Ispas (CFR Cluj), C. Matei (Dinamo), F. Junior (Gaz Metan) și D. Ciobotariu (CFR Cluj).

Sepsi a încheiat sezonul 2021/2022 pe primul loc în play-out, cu 42 de puncte. Ulterior, trupa lui Cristiano Bergodi s-a impus în finala Cupei României, scor 2-1, contra lui FC Voluntari și și-a asigurat prezența în turul 2 preliminar din Conference League.

În preliminariile competiției europene, Sepsi o va întâlni pe teren propriu, în manşa tur, pe învingătoarea dintre Olimpija Ljubjana şi Differdange. Turul va avea loc pe 21 iulie, iar returul pe 28 iulie.

Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, se va juca la Arad!

Supercupa României, dintre campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României, Sepsi, va reprezenta primul meci din țara noastră la care se va utiliza tehnologia VAR.

Anunțul a fost făcut de autoritățile din Arad:

Reclamă

„În urma discuţiilor purtate între preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, s-a luat în calcul posibilitatea ca Arena Francisc Neuman să găzduiască Supercupa României, ediţia 2022”, a anunțat Primăria Arad, citată de news.ro.

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat miercuri 1 iunie 2022, data, locul şi ora de disputare a Supercupei României.

Astfel la 9 iulie 2022, ora 20:30, CFR Cluj, câştigătoarea celui de-al cincilea titlu la rând în Liga 1, o va confrunta pe Sepsi Sf. Gheorghe, la Arad.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și