Închide meniul

Caz incredibil la Jocurile Olimpice! O sportivă din SUA a primit nota ZERO la Paris! Ce s-a întâmplat la proba de sărituri în apă

Alex Ioniță Publicat: 8 august 2024, 17:57

Reclamă
Caz incredibil la Jocurile Olimpice! O sportivă din SUA a primit nota ZERO la Paris! Ce s-a întâmplat la proba de sărituri în apă

Caz incredibil la Jocurile Olimpice!

Profimedia

Caz incredibil la Jocurile Olimpice! Alison Gibson, din Statele Unite ale Americii, a primit nota zero la proba de sărituri în apă de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Caz incredibil la Jocurile Olimpice!

În vârstă de 25 de ani, sportiva a lovit trambulina și a ratat complet săritura de 3 metri. Juriul de la Paris a luat o decizie uluitoare și i-a oferit acesteia nota 0.0!

După săritură, Alison Gibson a ieșit din bazin plângând. Ulterior, aceasta a dezvăluit că s-a lovit serios, după ce a lovit trambulina.

”M-am lovit cu piciorul de trambulină. Am lovituri la picior, am și o mare vânătaie pe călcâi, dar am fost hotărâtă să merg mai departe”, a spus Alison, citată de mundodeportivo.com.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar dacă a primit nota zero, Alison a continuat apoi concursul, iar la următoarele sărituri a primit note de 49.50, 68.20 și 58.50. Chiar și așa, Alison Gibson s-a clasat pe ultimul loc al probei, cu numărul 28.

Ultimele detalii despre starea lui Lamecha Girma, după accidentarea teribilă de la Jocurile Olimpice

Ultimele detalii despre starea lui Lamecha Girma, după accidentarea teribilă de la Jocurile Olimpice au fost făcute publice de Federaţia etiopiană de atletism.

Lamecha Girma, deţinătorul recordului mondial la 3.000 m obstacole, se simte bine după ce a suferit o căzătură urâtă în finala disputată miercuri la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă

Girma a căzut cu aproape 200 m înainte de finiş, la penultimul obstacol, şi a rămas nemişcat la pământ. Etiopianul nu a suferit însă răni la cap sau picioare. După ce a primit un tratament pe pistă, sportivul african a fost dus la spital, unde tomografiile nu au indicat nicio accidentare serioasă.

Finala de 3.000 m obstacole a fost câştigată de marocanul Soufiane El Bakkali, care a devenit primul atlet din ultimii 88 ani care obţine în această probă două medalii consecutive de aur la Jocuri. El a adus şi prima medalie Marocului la JO de la Paris.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

LIVE TEXTCorvinul – Astana 0-0. Echipa lui Florin Maxim „atacă” play-off-ul Conference League

20:58

LIVE TEXTMaccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte play-off-ul Conference League

20:52

Mircea Rednic ştie ce îi lipseşte ca să i se facă statuie la Arad: „Mă duc şi bat la uşă la Primărie ca să îmi facă un bust!”

20:49

Egipt – Maroc 0-6, în finala mică de la Jocurile Olimpice! Nimeni nu se aștepta la un asemenea scor!

20:06

A gândit coregrafia „Cinei cea de Taină” şi acum trece prin momente crunte! S-a dus direct la Parchetul din Paris

19:50

Annaliese Drăgan a ratat finala probei de gimnastică ritmică de la Jocurile Olimpice! S-a clasat pe locul 21, în calificări

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și