Închide meniul

Dayana Yastremska "rupe" internetul cu ultima melodie lansată. E înconjurată de maşini de lux

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 12:05

Dayana Yastremska "rupe" internetul cu ultima melodie lansată. E înconjurată de maşini de lux

Twitter Dayana Yastremska

Jucătoarea de tenis Dayana Yastremska lansează o nouă melodie

Ucraineanca, ocupantă a locului 25 în clasamentul WTA la doar 20 de ani, a reuşit deja să câştige trei turnee la Hua Hin, Strasbourg şi Hong Kong. Ea se mişcă la fel de uşor în studio precum o face şi pe terenul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dayana Yastremska, succes în ambele domenii

Chiar dacă a devenit faimoasă în urma victoriilor de pe iarbă şi zgură, ucraineanca născută în Odesa se descurcă remarcabil şi în cariera muzicală.

Primul său single, "Thousands of Me", a adunat mai bine de 400.000 de vizualizări pe Youtube, un număr respectabil pentru orice artist internaţional.

A doua melodie, "Favorite Track", explorează din nou muzica dance-pop în stilul care deja i-a devenit propriu şi s-a descurcat la fel de bine din punct de vedere al numerelor.

Reclamă

Dayana Yastremska, noi controverse apărute

Reacţiile celor aproximativ 75.000 de urmăritori pe care sportiva îi are pe contul său de Instagram au fost în general extrem de pozitive şi deschise.

În ciuda succesulului din studio, Yastremska a declarat pentru As că direcţia carierei sale nu se poate schimba: "Este mult mai uşor pentru mine să fiu pe teren decât să fiu în studio, aproape de microfon".

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și