Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de Andrea Bălan! Ce s-a întâmplat între ea şi fostul soţ, la patru ani după divorţ

Publicat: 19 iunie 2024, 9:13

Reclamă
Decizia radicală luată de Andrea Bălan! Ce s-a întâmplat între ea şi fostul soţ, la patru ani după divorţ

Decizia radicală luată de iubita lui Victor Cornea, Andrea Bălan

Andreea Bălan şi Victor Cornea / Colaj Instagram

S-a aflat care este decizia radicală luată de Andrea Bălan. Chiar artista în vârstă de 39 de ani, care se iubeşte cu jucătorul de tenis Victor Cornea, a făcut anunţul. A luat o hotărâre surprinzătoare după o lungă perioadă în care a fost într-un scandal de proporţii cu fostul ei soţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan a divorţat în 2020 de Geroge Burcea şi apoi a continuat o lungă luptă pentru custodia fetiţelor Ella şi Clara. Vedeta l-a acuzat pe bărbatul cu care a fost cinci ani într-o relaţie că nu a plătit pensie alimentară, dar şi că venea să le vadă pe copile sub infuenţa alcoolului.

Decizia radicală luată de Andrea Bălan. Ce a hotărât iubita lui Victor Cornea

Andreea Bălan a deschis şi mai multe procese în instanţă, dar a a decis în cele din urmă să facă pace cu fostul soţ. Chiar ea a explicat ce s-a întâmplat.

Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu care de obicei nu renunț… era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate.

Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine, s-a liniștit și el, drept dovadă e liniște și pace peste tot, e totul foarte bine.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă„, a declarat Andreea Bălan, potrivit viva.ro.

Acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit o replică dură imediat

Andreea Bălan şi Victor Cornea formează un cuplu de mai bine de un an (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cei doi sunt de nedespărţit şi artista îl însoţeşte la mai multe turnee pe partenerul ei.

Andreea Bălan a transmis că sportivii au nevoie de susţinerea familiei şi a apropiaţilor, în timpul turneelor la care participă. Artista a transmis că mulţi oameni nu înţeleg această nevoie a sportivilor, motiv pentru care apar comentariile negative.

Reclamă

De multe ori eu pot fi foarte agitată și trebuie să-mi oferi acel echilibru, liniște. Erau comentarii, care sunt din partea unor oameni care nu știu ce înseamnă să fii sportiv de performanță, turnee. Toți sportivii care sunt în top își cară familiile după ei, pentru că au nevoie ca în loja lor să fie familie, ei se încarcă de aici. Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult. Sunt turnee la care el e singur„, a spus Andreea Bălan.

De asemenea, Andreea Bălan a oferit detalii şi despre începutul poveştii ei de dragoste cu Victor Cornea. Aceasta a transmis că şi-a dorit încă de la început o relaţie serioasă cu tenismenul român.

Eu m-am rugat foarte, foarte mult pe iarbă, în curte, meditam. Când am simțit cu adevărat că mi-am schimbat energia, atunci a venit Victor, eu știam că e pe aproape. Pur și simplu mi-a scris pe Instagram la un filmuleț de spiritualitate și i-am spus „Mulțumesc”. Mi-a spus că joacă tenis, nu am știut și am simțit că e altceva. Eu vizualizam așa în minte. Am vorbit la telefon, ne-am văzut pe video și am avut timp să ne cunoaștem. Am știut amândoi ce vrem, el fiind sportiv de performanță nu mai are timp să filtreze, eu eram sătulă de băieți care vor doar să iasă la o întâlnire cu mine„, a mai spus Andreea Bălan.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și