Închide meniul

Cum încearcă Dănuţ Lupu să scape de al treilea dosar penal pentru conducere fără permis! Fostul internaţional are probleme mari!

Publicat: 22 iunie 2024, 14:31

Reclamă
Cum încearcă Dănuţ Lupu să scape de al treilea dosar penal pentru conducere fără permis! Fostul internaţional are probleme mari!

Cum încearcă Dănuţ Lupu să scape de al treilea dosar penal pentru conducere fără permis!

Dănuţ Lupu, în momentul în care a fost ridicat de pe aeroport şi dus la închisoare / AntenaSport

Dănuţ Lupu are mari probleme cu justiţia şi după ce a fost eliberat condiţionat din închisoare. Iată cum încearcă Dănuţ Lupu să scape de al treilea dosar penal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu susține că polițiștii l-au filmat în timp ce se afla pe trotuar, nu la volan. Astfel, el susţine că oamenii legii nu pot dovedi că a condus ilegal în data de 18 iunie 2022.

Cum încearcă Dănuţ Lupu să scape de al treilea dosar penal pentru conducere fără permis! Fostul internaţional are probleme mari!

Totodată, potrivit libertatea.ro, avocaţii lui Dănuţ Lupu invocă așa-zise „practici neloiale” ale procurorilor. Procurorii i-ar fi audiat pe soția lui Dănuţ Lupu, Mihaela, dar şi pe un prieten al acestuia, fără a le respecta drepturile procesuale, susţine apărarea lui Lupu.

Dănuţ Lupu a fost condamnat deja pentru conducere fără permis auto. El este judecat acum tot pentru conducere fără permis, dar şi pentru instigare la mărturie mincinoasă.

Soţia lui Dănuţ Lupu, Mihaela, dar şi un prieten al fostului internaţional român sunt acuzaţi şi ei în acest dosar de mărturie mincinoasă.

Reclamă
Reclamă 4

Pe 8 aprilie 2024, un judecător de la Judecătoria Sectorului 3 a decis începerea procesului în acest caz. Dănuţ Lupu şi soţia sa au contestat decizia. Un alt termen în acest proces a fost fixat pentru 5 septembrie 2024.

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii

Dănuţ Lupu a făcut dezvăluiri din perioada petrecută după gratii. Fostul internaţional a fost arestat pentru faptul că a condus fără permis, şi a stat în arest şase luni. Acesta a oferit detalii despre condiţiile din închisoare.

Dănuţ Lupu a fost eliberat la începutul acestei luni, după ce i-a fost aprobată cererea de eliberare condiţionată. La ieşirea din arest, acesta a dezvăluit că regretă faptul că a condus fără permis.

Reclamă

Dănuţ Lupu a dezvăluit în ce condiţii a stat după gratii. Acesta a transmis că mâncarea i-a dat cele mai mari bătăi de cap, cât şi preţurile din magazinele din închisoare. Acesta a mai dezvăluit şi de ce sumă ai nevoie pentru a avea un trai decent, în închisoare.

„Condițiile din închisoare? Pfff. Ca la pușcărie! Totuși, singurul lucru care cred eu că e total aiurea e mâncarea, în rest e OK. În celula în care am stat eu, la deschiși, era OK. Ai televizor, frigider. Bine, dacă faci abstracție că stai 24 de ore din 24 în cameră. Aici pe secția 8 și 9 sunt OK, dar dacă vă duceți pe secția doi, trei, patru vă ia capul.

Dacă mănânci o lună de la penitenciar dai colțul. E părerea mea! De aceea, eu primeam pachet. Dar ai magazin acolo. În fiecare săptămână poți să-ți cumperi tot ce îți dorești. Dar trebuie să ai și bani.

Să mă scuze doamna Rodica, dar are niște prețuri… La Marriott, mănânci mai ieftin decât la doamna Rodica. Vorbesc foarte serios! Lumea n-are altă soluție, trebuie să cumpere. O dată la lună poți să primești și pachet de acasă.

Dacă ai bani poți să stai liniștit! Dar dacă ai 40 de milioane salariu și soție acasă, nu supraviețuiești. Îți trebuie 25-30 de milioane de lună în închisoare. Dacă mai și fumezi, te duci în 4.000 de lei, deci nu-ți rămâne nimic”, a declarat Dănuţ Lupu, conform gsp.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și