Închide meniul
Foto

Jucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor!

Publicat: 25 aprilie 2024, 19:12

Reclamă
Jucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor!

Jucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor!

Jucătorii legendari ai lui Dinamo au marcat împlinirea a 40 de ani de la semifinala uriaşă cu Liverpool din Cupa Campionilor Europeni / captura video Ioan Andone

Jucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor. Ioan Andone a publicat imagini video pe contul său de Instagram de la reunirea echipei legendare a „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Liverpool 1-2 s-a jucat la Bucureşti, pe 25 aprilie 1984. În tur a fost 1-0 pentru Liverpool. Ian Rush a deschis scorul în retur, în minutul 11. Dinamoviştii au egalat în minutul 39, prin Costel Orac, dar acelaşi Rush a stabilit scorul final al meciului, 2-1 pentru Liverpool, în minutul 85.

Jucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor!

40 de ani de la Dinamo – Liverpool, în semifinalele Cupei Campionilor Europeni. Revedere cu foşti colegi”, a scris Andone pe Instagram, publicând un clip video de la reuniunea jucătorilor legendari ai lui Dinamo.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ioan Andone (@ioan.andone6)

Dinamo – Liverpool 1-2 (25 aprilie 1984)

Dinamo: Moraru – Mărginean (77′ Iamandi), I. Marin, Al. Nicolae, N. Stănescu – Rednic, Dragnea, Augustin – Țălnar, V. Turcu, Orac (67 Custov)
Antrenori: Dumitru Nicolae Nicușor și Cornel Dinu

Reclamă

Liverpool: Grobbelaar – Neal, Lawrenson, Hansen, Kennedy – Lee, Johnston, Souness, Whelan – Dalglish (77′ Nicol), Rush
Antrenor: Joe Fagan

Stadion: „23 August”
Spectatori: 70.000
Arbitru: Dieter Pauly (RFG)

Dinamo traversează o perioadă teribilă în Liga 1. „Câinii” sunt pe penultimul loc în play-out

Dinamo e în prezent pe locul 9 în play-out, cu 20 de puncte. Lanterna clasamentului e FCU Craiova, care are 19 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo va juca mâine, acasă, cu FC Voluntari. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:00. „Câinii” vor juca ulterior cu U Cluj, în deplasare, şi cu UTA acasă. Aflată pe o poziţie care duce direct în Liga a 2-a, Dinamo va încerca să obţină măcar un loc de baraj.

Sunt probleme în vestiarul lui Dinamo?” a fost una dintre întrebările pe care Zeljko Kopic le-a primit, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari. Antrenorul a spus lucrurilor pe nume și a vorbit despre situația de la echipă.

„Avem mulți jucători ale căror contracte se termină. Eu îi cunosc și mă aștept să fie profesioniști și concentrați.

Încerc să le explic faptul că acest club e uriaș. Trebuie să fim 100% concentrați pe aceste meciuri, apoi vom vedea, e o altă poveste. E un risc, mulți jucători nu mai jucaseră de mult timp. Aceste greșeli vin și pentru că mulți jucători nu avea meciuri în picioare când au venit. Dar îi văd că dau totul, vor lupta până la final.

E un moment greu, știu că e foarte dificil când ești aproape, dar pierzi mereu puncte pe final. E un meci important, încerc să iau cele mai bune decizii, să nu mă las afectat de emoții. Din primul moment în care am venit am simțit o mare responsabilitate, dar trebuie să rămân calm”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo

Florin Răducioiu a tras un semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Fostul mare internațional a transmis un mesaj despre problemele actuale ale „câinilor”, dar și despre un mod prin care acestea pot fi rezolvate.

„Scapă Dinamo! Sunt sigur de asta. Au pierdut niște puncte incredibile în ultimele minute, în ultimele secunde. Eu cred că scapă, dar problemele vor fi altele. Este într-o continuă agonie de ceva vreme.

Reclamă

Cred că este fundamentală construirea unui nou stadion. Cred că scapă, este o echipă bună”, a spus Florin Răducioiu, potrivit sport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și