Închide meniul

Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga

Alex Ioniță Publicat: 3 mai 2024, 17:48

Reclamă
Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga

Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani!

Marco Reus / Profimedia

Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Căpitanul echipei germane, care este cunoscut pentru loialitatea față de club, nu va mai îmbrăca tricoul galben din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crescut în academia celor de la Dortmund, Reus a mai jucat doar la alte două cluburi: Ahlen și Borussia Monchengladbach. S-a întors la Dortmund în 2012, în schimbul sumei de 17.10 milioane de euro, iar de atunci a rămas loial echipei de pe Signal Iduna Park.

Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani!

Totuși, după 12 ani petrecuți la Borussia, de la revenire, Marco Reus a decis să nu își mai prelungească contractul cu echipa antrenată de Edin Terzic.

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a fost cel care a făcut anunțul care a uimit pe toată lumea:

„Marco Reus a decis să plece de la Borussia Dortmund, din postura de jucător liber de contract, după 12 ani petrecuți la club.

Reclamă

Contractul lui Reus va expira în luna iunie a anului 2024 și nu va fi prelungit”, a anunțat Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

Până în momentul de față, Marco Reus a adunat 424 de meciuri la Borussia Dortmund, în care a marcat 168 de goluri și a oferit 128 de pase decisive. În momentul de față, mijlocașul ajuns la 34 de ani este cotat la suma de 7 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Ioan Andone a transmis un mesaj clar despre posibilul transfer al lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Fostul internaţional consideră că mijlocaşul de la Parma s-ar potrivi pe stilul de joc din Bundesliga.

Dennis Man traversează un sezon de vis la Parma, echipă care este la un pas de promovarea directă în Serie A. Românul este golgheterul echipei şi e gata să prindă un transfer stelar, la finalul sezonului.

Ioan Andone a analizat posibila mutare a lui Dennis Man, la Borussia Dortmund, şi a tras concluziile. Acesta a transmis că Man are şanse să joace la formaţia germană, subliniind faptul că această este o candidată la titlu în fiecare an, în Bundesliga.

De asemenea, Andone este de părere că transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund s-ar putea realiza chiar înainte de EURO 2024, fiind un plus şi pentru echipa naţională.

„Cred că s-ar potrivi. M-am uitat atent, chiar apăruse știrea cu el. Poate să joace și poate să joace bine, Borussia Dortmund e o echipă care se bate an de an la titlu. Prețul lui eu cred că poate să fie mai mare.

Sau să nu semneze înainte, să facă un Campionat European foarte bun și atunci pentru România ar fi foarte bine, pentru că și prețul ar fi mai mare. Toate cluburile așteaptă să vadă evoluția jucătorilor la EURO”, a declarat Ioan Andone, conform sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și