Închide meniul

Cornel Dinu, extrem de acid după Columbia – România 3-2! „Tricolorii” pe care i-a făcut praf: „E ca un nume de CAP”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 martie 2024, 12:54

Cornel Dinu, extrem de acid după Columbia – România 3-2! „Tricolorii pe care i-a făcut praf: „E ca un nume de CAP

Cornel Dinu, extrem de acid după Columbia - România 3-2!

Cornel Dinu / SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu a fost extrem de acid după Columbia – România 3-2! Legenda fotbalului românesc i-a luat la ţintă pe doi „tricolori” după amicalul de lux al naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin şi George Puşcaş, care nu a intrat deloc, au fost criticaţi dur de către Cornel Dinu după meciul de pe Wanda Metropolitano.

Cornel Dinu, extrem de acid după Columbia – România 3-2!

România a fost sparring-partner pentru Columbia. A fost o diferență foarte mare de valoare. Suntem foarte departe de ei, aud tot felul de mistere fotbalistice care vorbesc despre tranziție pozitivă, negativă. Nu este conformă cu realitatea, sistemul care se joacă de 30-40 de ani este sistemul zonal.

La 3-0 prin minutul 70 au fost momente când Columbia a pasat de 13-14 ori pentru că jucătorii respectivi își dilatau zona, ieșeau la primit. Majoritatea mijlocașilor de la echipele din Superliga sunt străini, nu mai creștem mijlocași de valoare pentru națională.

Bine că nu l-am mai văzut pe Pușcaș în teren”

Bine că nu l-am mai văzut pe Pușcaș în teren. Problema mare este la calitatea mijlocașilor, jucătorul trebuie să aibă și un nume care să spună ceva. Marin e ca un nume de CAP (n.r.: Cooperativă Agricolă de Producție). Când intră în suprafața adversă sunt aproape inexistenți. Nu sunt creativi.

Reclamă

Nu știu ce se lucrează la antrenamente, echipa nu are trasee. Drăgușin a avut o prestație modestă, este un jucător care mai are mult de lucrat în ceea ce înseamnă mobilitate, dublaj și viteză de reacție. Au fost exagerate calitățile care i s-au atribuit.

Ianis Hagi nu este așezat la națională în teren unde era dovedit în timp că putea da randament. El a ieșit în evidență când a jucat în spatele vârfurilor de atac, cu libertate de acțiune, în rombul de la mijlocul terenului. Îl izolezi când îl pui atacant lateral dreapta, nu are asemenea calități”, a declarat Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori

Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România a fost condusă cu 3-0, dar a revenit fabulos pe finalul partidei. Ianis Hagi şi Florin Tănase au marcat golurile „tricolorilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0. Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu. Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezecee minute.

ROMÂNIA: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Opruţ – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Moruţan, Alibec, Mihăilă.

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Niță, 16. Aioani – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 19. Drăguș, 20. Man, 22. Racovițan, 23. Sorescu, 24. Olaru, 25. Fl. Coman, 26. Șut, 27. Fl. Tănase

COLUMBIA: C. Vargas – D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Lerma, Rios – J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz – J. Cordoba

Rezerve: D. Ospina, A. Montero – S. Arias, Castano, Cassierra, Carrascal, Cabal, C. Gomez, Mosquera, Borre, Quintero, Asprilla, Fuentes, Portilla, G. Puerta

Reclamă

Selecționer: Nestor Lorenzo

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și