Închide meniul

Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2024, 22:40

Reclamă
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce

Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles "Il Luce"

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! „Il Luce” s-ar fi înţeles cu o echipă foarte cunoscută în Europa, pe care a mai antrenat-o în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu ar urma să o preia pe Beşiktaş, echipă cu care a câştigat titlul în Turcia, în sezonul 2002-2003.

Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”

Potrivit iamsport.ro, care citează surse din apropierea antrenorului român, Mircea Lucescu s-a înţeles cu Beşiktaş de mai multe luni.

Postul de antrenor al lui Beşiktaş e în prezent liber, după ce echipa turcă s-a despărţit de Fernando Santos.

Mircea Lucescu a antrenat-o şi pe Galatasaray, cu care a cucerit titlul în 2001. În acelaşi an, „Il Luce” a luat şi Supercupa Europei cu Galata.

Reclamă

Mircea Lucescu a refuzat-o pe Beşiktaş la începutul lui 2024

La începutul lui 2024, Mircea Lucescu a negociat intens cu turcii, însă în cele din urmă le-a spus pas, deoarece nu a vrut să preia echipa în plin sezon.

„Am refuzat pentru că nu vreau să-i iau decât la început de campionat, nu intru în mijlocul lui, pentru că nu se ştie niciodată. Mă întorc cu alte probleme după”, a declarat Mircea Lucescu, pentru AntenaSport.

Turcii au venit la Bucureşti pentru a-l convinge pe antrenorul de 78 de ani să preia echipa. Până la urmă, negocierile nu s-au finalizat, iar Mircea Lucescu nu a acceptat să preia o echipă în mijlocul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat

Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu şi i-a oferit un sfat preţios antrenorului de la Inter U19. „Il Luce” i-a cerut lui Chivu să facă pasul cel mare în carieră şi să renunţe la a mai antrena echipele de juniori.

Fostul fundaş al naţionalei României a fost ofertat de Dan Şucu la Rapid. Mai mult, Cristi Chivu ar fi şi pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova.

Depinde doar de Chivu dacă revine în România. El are o carieră bună la nivel de juniori. Am discutat cu el și i-am zis gata, e timpul să mergi la seniori!

El e destul de apreciat peste tot! Nu m-ar mira să ajungă la o echipă mare„, a declarat Mircea Lucescu.

De-a lungul ultimilor ani, Chivu a mai fost ofertat şi de alte echipe din Liga 1, precum Petrolul sau Dinamo. Totuşi, acesta a decis să refuze toate propunerile şi să rămână la Inter Primavera.

Soţia lui Dan Şucu, Diana, a explicat şi care au fost motivele pentru care fostul campion de la Ajax, Roma sau Inter a refuzat o revenire în România.

Nu cred că vrea să vină deocamdată! Nici soţia nu cred că vrea”, a spus soţia lui Dan Şucu, Diana, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și