Închide meniul

Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 17:22

Reclamă
Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu

Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins la marginea terenului

Mohamed Salah şi Jurgen Klopp/ Profimedia

Mohamed Salah şi Jurgen Klopp au avut un conflict aprins la marginea terenului, în timpul partidei din West Ham şi Liverpool, partidă încheiată cu scorul de 2-2. Starul egiptean a fost extrem de nervos şi părea că îl ceartă pe managerul german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool era obligată să câştige partida de pe terenul lui West Ham, pentru a rămâne în cursa pentru titlu, în Premier League. „Cormoranii” au remizat însă, şi vor rămâne în spatele rivalilor de la Arsenal şi Manchester City.

Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins la marginea terenului

Mohamed Salah a început ca rezervă duelul dintre West Ham şi Liverpool. Starul egiptean a fost trimis în teren în minutul 77, iar înainte de a se produce schimbarea, Jurgen Klopp a mers la el pentru a-i oferi câteva indicaţii.

La momentul respectiv, West Ham a reuşit să egaleze, prin golul lui Antonio, moment în care Mohamed Salah a răbufnit. Acesta a fost surprins pe camerele tv cum îl ceartă pe managerul german şi îl arată în mai multe rânduri „cu degetul”.

În momentul în care Salah s-a enervat, Jurgen Klopp s-a depărtat de jucătorul său şi nu a răspuns acuzaţiilor pe care acesta le făcea. Starul egiptean a fost calmat în cele din urmă de Darwin Nunez, care şi el se afla la marginea terenului, pregătindu-se să intre în joc.

Reclamă

După meci, Jurgen Klopp a fost întrebat despre cearta pe care a avut-o cu Mohamed Salah. Managerul german nu a vrut să dezvăluie motivul pentru care egipteanul s-a enervat, însă a dat asigurări că totul s-a lămurit între el şi jucătorul său.

„Nu (n.r. nu vă voi spune despre ce a fost vorba). Dar am vorbit în vestiar şi pentru mine, e totul rezolvat. (N.r. Şi Mo Salah consideră la fel) Da, asta simt”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Fabrizio Romano.

Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp

Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! „Cormoranii” sunt pe ultima sută de metri cu negocierile cu echipa pe care antrenorul o pregăteşte în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

Acord total între şefii lui Liverpool şi cei ai lui Feyenoord. Arne Slot îl va înlocui pe Jurgen Klopp şi va fi noul manager al clubului de pe Anfield.

„S-a ajuns la un acord pentru compensaţiile pe care le va primi Feyenoord. Slot a ajutat-o pe Feyenoord să câştige titlul în Eredivisie 2022-23, iar în acest sezon a câştigat Cupa Olandei„, anunţă bbc.com.

Arne Slot a avut un sezon foarte bun cu Feyenoord. Tehnicianul olandez a reuşit să o califice pe Feyenoord în grupele Ligii Campionilor. Feyenoord e pe 2 în campionatul olandez, cu 75 de puncte. Lider e PSV, cu 84 de puncte. Primele două clasate la finalul campionatului olandez merg direct în Liga Campionilor. Mai sunt de jucat 3 etape, dar totul e deja decis în fruntea campionatului olandez.

Al treilea loc din campionatul Olandei merge în preliminariile Ligii Campionilor. Acesta e ocupat momentan de Twente, care are 63 de puncte. Twente e foarte aproape să se claseze matematic pe 3. Ea are 8 puncte avans faţă de AZ Alkmaar, cu 3 etape înainte de final. AZ Alkmaar are însă şi o restanţă.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” Vezi toate știrile
Citește și