Închide meniul
VIDEO

Ding Junhui a reuşit break-ul maxim la The Masters! Frame magic în meciul cu Ronnie O’Sullivan

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 ianuarie 2024, 17:49

Ding Junhui a reuşit break-ul maxim la The Masters! Frame magic în meciul cu Ronnie OSullivan

Ding Junhui a reuşit break-ul maxim la The Masters

Profimedia

Ding Junhui a reuşit break-ul maxim la The Masters în meciul cu Ronnie O’Sullivan. Jucătorul chinez a reuşit în frame magic în momentul în care era condus cu 4-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost spectacol total la The Masters, în meciul pe care Ding Junhui îl dispută cu Ronnie O’Sullivan. Jucătorul din China a făcut un frame perfect şi a reuşit break-ul maxim de 147 de puncte.

Ding Junhui a reuşit break-ul maxim la The Masters

Acesta a fost al doilea break maxim pe care Ding Junhui l-a reuşit la The Masters. În ciuda acestei performanţe, Ding a piercut meciul cu Ronnie O’Sullivan, scor 3-6.

Vezi VIDEO AICI break-ul maxim reuşit de Ding

Reclamă

Ronnie O`Sullivan, declaraţie şocantă despre recordurile uriaşe atinse

Ronnie O`Sullivan a avut o declaraţie incredibilă legată de recordurile uriaşe atinse de-a lungul carierei. Ajuns la 47 de ani, „Racheta” nu vrea să fie în viaţă atunci când acestea vor fi doborâte.

Ronnie este septuplu campion mondial, record pe care îl împarte cu Stephen Hendry. Alte recorduri sunt reprezentate de cele 7 titluri Masters, 7 titluri de la UK Championship, dar şi de cele 39 de trofee ale competiţiilor pe puncte deţinute.

„Pentru mine, totul este despre titluri, să las o moștenire și să las ținte pe care alții să încerce să le urmărească și să le atingă. Sper să fiu mort atunci când îmi vor fi depășite recordurile.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt fericit pentru victoria de astăzi și pentru calificarea în turul următor. Mark a avut un joc solid la start. Eu am făcut câteva greșeli și m-a pedepsit. A arătat bine, așa că am știut că trebuie să ridic nivelul de joc. M-am bucurat că am fost capabil să revin în joc și să îl câștig”, a spus Ronnie, citat de World Snooker.

Pe lângă cifrele prezentate mai sus, aducem aminte şi de cele 15 break-uri maxime, dar şi de cele peste 1200 de break-uri de peste 100 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și