Închide meniul
Video

Elevul pentru care BAC-ul e un fleac! "Nu sunt de acord cu materia care se repetă de mai bine de 30 de ani!"

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 18:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:38

Reclamă

Pentru Daniel Martin, BAC-ul e un fleac! Chiar dacă nu e prieten cu operele din materia pentru examen, înotătorul nu s-a temut în nicio clipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Examene nu îl sperie pe Daniel Martin

"Nu am avut emoţii mai mari la BAC decât la concurs. La română nu aş fi vrut să îmi pice niciuna dintre opere, deoarece nu sunt de acord cu materia de BAC care se repetă de mai bine de 30 de ani. Poezia mea preferată este scrisă de Lucian Blaga şi nu e pentru examen. Se numeşte 'Izvorul nopţii'!", a declarat Martin pentru AntenaSport.

Daniel e sigur că la istorie va lua cea mai mare notă!

"La istorie am scris despre Iancu de Hunedoara şi despre victoria sa de la Belgrad, eveniment important pentru unitatea Europei centrală în jurul anului 1450, deorece turcii au fost înfrânţi şi nu şi-au mai permis să atace pentru următorii 70 de ani", a dezvăluit sportivul tricolor.

Doi înotători români sunt calificaţi la Tokyo, Glinţă şi Martin. Dacă Glinţă se inspiră pentru aur de la zeul apelor, Poseidon, Martin va fi războinicul României în Japonia! 

Reclamă
Reclamă

"Am ales zeul războiului, consider că îmi reprezintă personalitatea. Acest tatuaj reprezintă doar un element dintr-un tablou pe care l-am gândit. Mă feresc să mă identific, în mod direct, cu Poseidon, deoarece mi se pare clişeic!", a mai spus Daniel Martin.

Reclamă
Recomandări

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! Execuţie superbă în FCSB – Gloria Buzău

21:59

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 0-0. Ianis Hagi, pentru prima oară în lot în acest sezon

21:48

VIDEOAlexandru Maxim, „eroul” lui Gaziantep în duelul „de foc” cu Beşiktaş! Românul a dat lovitura în prelungiri

21:38

Gigi Becali nu a mai rezistat şi a făcut prima schimbare în minutul 29 al partidei cu Gloria Buzău

21:30

Fază controversată în FCSB – Gloria Buzău! Sebastian Colţescu a dictat penalty, dar VAR-ul a întors faza

21:29

„Poate îşi dă demisia!” Primele reacţii după discursul lui Marius Şumudică de la Botoşani: „Nu prea se vede diferenţa”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și