Închide meniul
Video

Larisa Iordache, în sala de antrenament la nici trei zile după ce s-a operat. „Abia aştept să treacă anul acesta!”. Gimnasta ia în calcul să se retragă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 decembrie 2021, 21:52

Reclamă

Larisa Iordache se gândeşte la retragere

AS.ro

Larisa tocmai s-a operat la glezna care a împiedicat-o să se bată pentru medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în finala de la bârnă. E deja a 7-a operaţie pentru campioana noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache se gândeşte la retragere

A şaptea operaţie… e ciudat, pentru că numărul 7 este numărul norocos al lui tata„, a găsit putere să glumească medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra.

După atâtea ghinioane, Larisa se gândeşte serios să se retragă. Totuşi, nu lasă gimnastica de tot. Vrea să se facă antrenoare!

Cred că mă voi descurca. Făcând gimnastică 20 de ani, n-ai cum să nu te descurci să dai o indicaţie„, a reacţionat multipla campioană europeană.

Larisa tocmai încheie cel mai greu an din viaţa ei. Visează la un 2022 fără ghinioane!

Reclamă
Reclamă

Abia aştept să treacă anul ăsta. Nu ştiu ce an va veni, dar cu siguranţă anul acesta m-a pregătit pentru tot ce urmează. Am rezistat, sunt super tare!„, a mai spus Larisa Iordache.

Reclamă
Recomandări

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:49

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat turneul de la Hong Kong, la dublu

11:39

FC Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Guleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele probabile

11:12

Costel Gâlcă, anunț important despre Alexandru Cicâldău! Când va juca primul meci, de la revenirea la Universitatea Craiova

11:05

Foto„Aș fi preferat să mi se întâmple mie” Joselu, reacţie emoţionantă după ce Dani Carvajal s-a accidentat grav!

10:28

Mihai Stoica a anunțat când va reveni Siyabonga Ngezana! Fundașul de la FCSB va fi apt la un derby important

10:27

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și