Închide meniul
Video

Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”. Luptătorul fermier l-a umplut de sânge pe Lorenzo Stoica şi îşi continuă seria de senzaţie!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2022, 0:47

Reclamă

Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes

Mădălin Pîrvulescu l-a învins pe Lorenzo Stoica

Mădălin Pîrvulescu e de neoprit în cuşcă. Luptătorul fermier de 27 de ani a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”, transmisă în format LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, dar şi pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci din Heavyweight Grand Prix, Pîrvulescu a obţinut un succes categoric cu Lorenzo Stoica. I-a stricat debutul la profesionişti adversarului său, campion naţional la kempo.

Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”

Luptătorul fermier din Constanţa şi-a luat tare adversarul încă din primele secunde şi l-a umplut de sânge. A continuat cu lovituri de genunchi şi l-a obligat pe arbitru să intervină şi să pună capăt duelului.

Yamato Zaharia l-a oprit pe Mădălin Pîrvulescu şi l-a declarat câştigător, după numai 2 minute şi 46 de secunde petrecute în cuşcă. În schimb, Lorenzo Stoica a avut nevoie de intervenţia medicului.

Pentru Pîrvulescu a fost a 4-a victorie prin K.O. din tot atâtea meciuri la profesionişti. Şi-a continuat asfel seria de senzaţie la categoria grea. Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes!

Reclamă
Reclamă

Luptătorul fermier anunţase că intră ca tractorul în cuşcă

Luptătorul fermier din Constanţa nu are nevoie să vină cu tractorul în cuşcă! Omul e la fel de puternic ca utilajele pe care le manevrează în lanul de grâu. Rivalii cad ca spicele în faţa lui.

Sportivul din Moşneni, judetul Constanţa, face muşchi în lanul de grâu. Pîrvulescu se ocupă personal de afacerea familiei! El conduce utilajele şi se antrenează în pauze pentru luptele crâncene din cuşcă. Nici canicula nu-i afectează programul.

Sunt la fel de puternic ca maşinile pe care le am în curte. Este şi o muncă fizică. Pe lângă cea fizică, este şi psihică. Antrenez corpul cu totul, pentru că trebuie să ai răbdare„, a declarat Mădălin Pîrvulescu, pentru Antena Sport, înainte de iFight Heroes „Marea confruntare”.

Reclamă

Omul cu cele mai rapide knock-out-uri în cuşcă îl avertizase pe adversarul său de 22 de ani.

(Va rezista mai mult de un minut, cu tine, în cuşcă?) Eu sper să nu reziste, ca să păstrez tradiţia„, a transmis Pîrvulescu.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și