Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Carles Puyol a recunoscut că a fost aproape de un transfer în Serie A după startul ratat la Barcelona. „Din fericire, am decis să rămân”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2021, 21:49

Reclamă

Carles Puyol a recunoscut că a fost aproape de un transfer în Serie A

AS.ro

Legenda Barcelonei i-a povestit „Baciului” că a fost la un pas să plece de pe Camp Nou înainte să scrie istorie în tricoul blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carles Puyol a recunoscut că a fost aproape de un transfer în Serie A

Puyol a fost promovat la echipa de seniori în 1999. Primul trofeu l-a ridicat abia în 2005, când catalanii au triumfat în Supercupa Spaniei. Au urmat şase titluri câştigate în La Liga şi trei victorii în finala UEFA Champions League.

Gică Popescu: Toată viaţa ai jucat la Barcelona. Te-ai gândit vreodată să pleci de aici?

Da, mi-a trecut prin minte. N-am de gând să mint. În primii ani, care au fost complicaţi, am avut propuneri să plec de la echipe din Italia. Când primeşti propunerile, stai să te gândeşti ce să faci… aici lucrurile nu prea merg bine, eu vreau să câştig.

Dar imediat mă gândeam: ‘Da, pot câştiga cu o altă echipă, dar n-ar fi niciodată ca şi cum aş fi câştigat cu echipa mea. Vreau să am parte de acest sentiment, să trăiesc această experienţă.

Reclamă
Reclamă

Din fericire am dat de-o parte toate propunerile care mi s-au făcut şi am decis să rămân aici„, a declarat Carles Puyol la SuperPrieteni, powered by Superbet.

Marele regret al lui Carles Puyol

Fostul mare fotbalist al Barcelonei şi al naţionalei Spaniei a dezvăluit că tatăl său nu a venit niciodată să-l vadă pe Camp Nou!

– Am citit că la şcoală ai fost un elev foarte bun. Şi ai fi lăsat fotbalul pe planul secund…
– La mine acasă, doar fratelui meu îi plăcea fotbalul. Tata, înainte să moară, m-a văzut o singură dată jucând un meci: finala de la Paris din Champions League. A venit un singur meci!
– Nu-i plăcea…
– Îi plăcea să mă vadă pe mine, dar să vină la meci… N-a venit niciodată aici, pe această minune de stadion (n.r. Camp Nou).
– Incredibil! Şi doar erai la un nivel!”, a fost dialogul emoţionant dintre Popescu şi Puyol.

Reclamă
Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și