Închide meniul
Video

Un altfel de Euro 2020 | Da’ pixu’, pixu’ cât e?

Dan Roșu Publicat: 9 iulie 2021, 12:48

Reclamă

Un altfel de Euro 2020

Twitter PSG

Un altfel de Euro 2020 | Sergio Ramos a semnat cu PSG. Aceasta este știrea. Cinci ore de vizită medicală, totul ok. Primire ca la carte, cu mulți fani cerând autografe. Doi ani de contract, exact cât în refuzase Real Madrid, echipa vieții sale, pentru care evoluase 671 de partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tras la costum, primenit, Sergio, al treilea adus, după Achraf şi Wijnaldum, a semnat contractul cu un pix demn de un oficiu poștal dintr-un cartier bucureștean, cel legat cu sfoară de tejghea, pentru a nu fi ”împrumutat” pe termen lung.

Un altfel de Euro 2020 | Da’ pixu’, pixu’ cât e?

Dacă veți privi imaginile video, veți observa cum Pilar Rubio, a sa soață, se uită ciudat la instrumentul de scris, cu care soțul ei semnează un contract milionar…

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:58

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

17:50

Apare o nouă regulă în noul sezon de Liga 1! Kyros Vassaras a venit cu toate detaliile: „Responsabilitatea trebuie împărțită”

17:45

Elena Rybakina s-a calificat în sferturi la Wimbledon! Ea va avea parte de un duel „de foc”, cu Elina Svitolina

17:21

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA! Delegare „de lux” pentru Felix Zwayer

17:07

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 iulie

17:01

Mihai Leu, întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara! A intrat pe stadion cu mașina de curse

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și