Închide meniul

A cântat pentru părinții lui Ștefan Bănică, acum urcă pe scena X Factor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 7:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

A cântat pentru părinții lui Ștefan Bănică, acum urcă pe scena X Factor

Silvia Mitrache face show la X Factor

Silvia Mitrache, o craioveancă stabilită de 30 de ani în Italia, îndrăgostită de muzică și care a cântat în Franța, în Germania, dar și în România, îi încântă în această seară pe jurații X Factor. Mai mult, Silvia, care a urcat pe scenă în trecut și alături de nume mari din România, precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, îi va dezvălui lui Ștefan Bănică faptul că a avut ocazia să cânte și pentru părinții acestuia. ”Cred că aveați 13-14 ani când eu cântam la un bar aici în București, când ați venit cu mama și tatăl”, îi va spune aceasta, dar juratul are un răspuns pregătit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demonstrația de forță pe care o va face Silvia Mitrache, dar și ce alți concurenți vor urca pe scena X Factor, telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice. 

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și