Închide meniul

Cum se menţine Gigi Becali într-o formă excelentă la 65 de ani. Alimentul pe care-l mănâncă absolut în fiecare zi de ani de zile

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2023, 9:19

Reclamă
Cum se menţine Gigi Becali într-o formă excelentă la 65 de ani. Alimentul pe care-l mănâncă absolut în fiecare zi de ani de zile

Gigi Becali, replică acidă pentru Dan Şucu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Se ştie cum se menţine Gigi Becali într-o formă excelentă la 65 de ani. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce aliment a consumat în fiecare zi, de ani de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are 65 de ani şi a declarat că de mai mulţi ani, a început să aibă mai multă grijă la alimentaţia lui, după excesele făcute de-a lungul vieţii.

Cum se menţine Gigi Becali într-o formă excelentă la 65 de ani

Gigi Becali a declarat că în fiecare dimineaţă consumă doar ouă de fazan sau de prepeliţă, renunţând la cele de găină din cauza nivelului mai mare de colesterol pe care acestea le au. De asemenea, latifundiarul din Pipera a mai declarat că alimentaţia sa este bazată pe lactate, şi consumă destul de rar carne, iar atunci când o face, aceasta provine de la animale crescute de el.

„Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii. Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri.

Dimineața mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar. Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. Acum am devenit lacom de Hristos. Pentru că am fost lacom în viață, acum sunt lacom de Hristos”, a declarat Gigi Becali, citat de spynews.ro.

Reclamă

Gigi Becali, investiţie de 10 milioane de euro în Bucureşti

Gigi Becali face o investiţie de 10 milioane de euro în Bucureşti. Au apărut primele imagini cu catedrala pe care patronul de la FCSB o construieşte. Construcţia este una impresionantă.

Conform cancan.ro, lucrările la catedrala pe care Gigi Becali o construieşte în Pipera se vor finaliza anul viitor. Patronul de la FCSB se implică total în proiect, şi el a fost cel care a ales cum va arată altarul din lăcaş.

Catedrala va avea 13 clopote în total, iar acestea vor fi controlate prin calculator, pentru a interpreta anumite cântece bisericeşti. Lăcaşul ridicat de latifundiarul din Pipera va avea 40 de metri înălţime, 35 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, şi va avea şi un subsol.

Reclamă 4 / 0/3

În spatele catedralei, se va construi şi o clădire de trei etaje, care va servi drept hotel pentru preoţii care vor fi invitaţi la slujbele din lăcaş.

Construcţia este una de-a dreptul impresionantă, în stil rusesc, în interior fiind pictată cu foiţă de aur. Dacă picturile vor fi finalizate la timp, catedrala îşi va deschide porţile pentru credincioşi în primăvara anului viitor.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:29 Bayer Leverkusen primeşte trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore Vezi toate știrile
Citește și