Închide meniul
Foto

Detaliul mai puțin știut despre soția lui Gabi Tamaș. Ce face de trei ori pe săptămână Ioana, la 36 de ani: „Nu pot fără!”

Publicat: 23 octombrie 2024, 17:28

Reclamă
Detaliul mai puțin știut despre soția lui Gabi Tamaș. Ce face de trei ori pe săptămână Ioana, la 36 de ani: „Nu pot fără!”

Detaliul mai puțin știut despre Ioana Tamaş, soția lui Gabi Tamaș

Ioana Tamaş şi Gabi Tamaş / Colaj Instagram

Acesta este detaliul mai puțin știut despre Ioana Tamaş, soția lui Gabi Tamaș. În vârstă de 36 de ani, femeia care l-a „cuminţit” pe fostul internaţional român a vorbit despre modul în care se menţine în formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana a fost mereu pasionată de sport. Ea a făcut gimnastică în tinereţe şi a urmat apoi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, cu specializare în Schi Alpin. La 16 ani l-a cunoscut pe Gabi Tamaş şi de atunci sunt de nedespărţit. Au împreună o fiică, pe Selena.

Detaliul mai puțin știut despre soția lui Gabi Tamaș

Ioana este expertă în fitness şi a dezvăluit că nu trece nicio săptămână fără să se ducă în sala de sport. Face exerciţii câte două ore, de trei ori pe săptămână. Este într-o formă de invidiat şi postează des imagini de la plajă sau piscină (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Pasiunea pentru fitness am descoperit-o după ce am adus-o pe lume pe fetiţa noastră, Selena, deoarece mi-am dorit întotdeauna să fiu o mamă tânără şi în formă. Am început să merg la sală pe vremea când soţul meu juca în Anglia, după care am revenit în România şi am continuat activitatea alături de antrenoarea mea.

Pot spune că ea m-a ambiţionat şi a făcut din asta propriul meu stil de viaţă. Nu pot fără!„, declarat Ioana Tamaş, în urmă cu mai muşţi ani, într-un interviu pentru perfecte.ro.

Reclamă
Reclamă

Soţia fostului internaţional român tocmai a postat, pe Insta Story, imagini din sala de fitness. „Adevărata iubire”, a fost mesajul care a însoţit clipul.

Ioana şi Gabi Tamaş s-au cunoscut în oraşul natal, Braşov. Ea avea 16 ani, iar fostul fundaş central împlinise 20 de ani. „Ne-am căsătorit după 8 ani petrecuți ca iubiți„, şi-a amintit Ioana.

Reclamă

Ioana Tamaş a ajuns chiar și la medicul estetician

Ioana Tamaş a recunoscut că a ajuns și pe mâna medicului estetician, dar nu a luat decizii drastice și a ales doar să își corecteze mici imperfecțiuni.

Marea iubire a lui Gabi Tamaș a oferit declarații chiar în cabinetul unui medic estetician. A fost suspusă atunci unei mici intervenții. A recunoscut că nu s-ar feri să apeleze și la alte operații estetice, în cazul în care va simți nevoia de așa ceva.

Eu am schimbat deja ceva. Am venit să îmi topesc acidul hialuronic din buze. Eu nu mai am altă operație estetică. Dacă va fi nevoie, o să îmi fac, de ce nu!„, a spus soția lui Gabi Tamaș într-un interviu pentru antenastars.ro.

„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte

„De ce nu bei apă?” a fost întrebarea la care Gabi Tamaş a avut o reacţie savuroasă din numai patru cuvinte. Fostul internaţional român, retras din fotbal la 39 de ani, a venit cu noi dezvăluiri fabuloase.

Cunoscut pentru ieşirile în decor de după petrecerile de pomină la care participa, Tamaş a precizat de ce nu bea niciodată apă plată. A avut probleme şi cu deshidratarea în perioada în care juca în Anglia. A fot motivul pentru care i s-a impus să consume multe băuturi energizante.

(n.r. aveai restricție în Anglia la meniu) Nu. În Championship, de exemplu, când am jucat la West Bromwich, aveam o masă foarte mare cu vitamine de toate soiurile.

(n.r. câte luai) Eu nu luam. Am luat o singură dată vitamine și m-am îngrășat. Atunci am zis stop! Am luat doar hepatoprotectoare. Făceai analizele și vedeai ce lipsuri ai. După, când am promovat în Premier League, doctorul a zis: ‘O să băgăm mai mult în alimentație, ca să ne luăm vitaminele natural, din mâncare’. Voiai friptură, aveai friptură. Voiai pește, aveai pește…

Tot ce voiai și vedeai la analize la ce ai deficit. Eu aveam deficit la vitamina D, nu prea mâncam pește. Sau nu mă hidratam, nu beam apă. Nici acum nu beau apă. (n.r. de ce?) Că am la genunchi (n.r. râde). Beau apă minerală. Mi-a zis toată lumea (n.r. că face pietre la rinichi). N-am avut nimic. Mie nu mi-a dăunat deloc„, a spus Gabi Tamaş la iamsport.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și