Închide meniul
Foto

Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap

Publicat: 29 aprilie 2024, 12:17

Reclamă
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap

Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok

Denisa Balint este fiica lui Gabi Balint / Colaj Instagram

Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint este de o frumuseţe ieşită din comun şi a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint îşi face tatăl mândru şi încântă cu fiecare apariţie. Imaginile postate de ea se viralizează imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica legendei Stelei a absolvit facultatea în Spania. Ea a terminat Institutul European de Design. Denisa este şi model şi defilează la prezentări ale unor branduri celebre. Ea câştigă sume importante şi de pe reţelele sociale.

Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint, Denisa Balint, a ajuns vedetă pe Tik Tok

Denisa Balint are peste 11.000 de urmăritori pe contul ei de Tik Tok. Clipurile postate de ea au adunat deja peste 800.000 de aprecieri!

Fiica fostului internaţional român a postat un video din Paris, care a adunat 20.000 de like-uri în numai 4 zile. Denisa şi-a dat fanii peste cap.

@denisaxbalint
Reclamă
the day u wont see me making a lana del rey thirst trap of myself is the day i will no longer exist #lanadelrey #cinnamongirl

♬ som original – .

Denisa postează şi imagini extrem de provocatoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), din vacanţe de lux.

Superbă şi minunată” sau „Eşti scoasă din cartea cu basme” au mai fost câteva dintre comentariile primite de Denisa Balint la postările sale.

Reclamă 4 / 0/3

Denisa îi calcă pe urme mamei ei. Gabi Balint s-a iubit cu Cătălina, un cunoscut model din anii ’90, timp de 10 ani. Cei doi au divorţat în 2003, dar au rămas în relaţii foarte bune.

Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul

Gabi Balint a lansat o ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1. Echipa patronată de Gigi Becali a devenit matematic campioană, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu 2-1, în etapa a şasea a play-off-ului.

Gabi Balint, fost mare jucător la CSA Steaua şi susţinător al „militarilor” în conflictul cu Gigi Becali, i-a ironizat pe campionii din acest sezon din Liga 1.

M-a egalat FCSB la numărul de campionate”, a declarat Gabi Balint, la digisport.ro.

Cu toate acestea, Gabi Balint a comis o gafă. Fostul mare jucător are cinci titluri de campion al României alături de Steaua. De partea cealaltă, dacă luăm în calcul palmaresul din anul 2003, FCSB a ajuns la şase titluri de campioană: 2005, 2006, 2013, 2014, 2015 şi 2024.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și