Închide meniul

Fosta iubită a lui Horia Tecău, Natalia Borges, șantajată pe rețelele de socializare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 14:23

Fosta iubită a lui Horia Tecău, Natalia Borges, șantajată pe rețelele de socializare

captura Instagram

Natalia Borges a avut o relație cu Horia Tecău

Potrivit ziarului La Nacion, o persoană susține că are mai multe filmulețe intime cu cei doi și le-a cerut câte 5.000 de dolari pentru fiecare videoclip compromițător. Lavezzi, care a evoluat la echipe precum Napoli și PSG, s-a adresat imediat justiției. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au început să-i scrie de pe două conturi de Instagram. Nu numai lui, ci și iubitei sale, modelul brazilian Natalia Borges cu care locuiește. Mai exact, acești oameni îi spun că au videoclipurile și conversațiile lor și că le vor face publice. Este ceva incredibil și, chiar dacă ar fi false, oricum ar fi vorba de șantaj", au explicat surse apropiate cazului pentru La Nacion.

Natalia Borges a fost iubita lui Horia Tecău

Natalia Borges este un fotomodel brazilian, care a devenit faimoasă după mai multe apariții în Sports Illustrated. Anul trecut, a avut o relație cu Horia Tecău, dar cei doi s-au despărțit în luna noiembrie. Brazilianca a fost prima iubită cu care tenismenul a făcut publice imagini pe conturile de socializare, după o lungă perioadă de timp. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și