Închide meniul
Video

Nebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2024, 19:22

Reclamă

Nebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion

Colaj AntenaSport

Nebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club, iar fanii i-au asaltat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o adevărată paradă a modei la sosirea celor de la FCSB la Arena Naţională. Vlad Chiricheş a atras toate privirile cu sacoul său. Mihai Stoica a venit cu un tricou personalizat.

Nebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club

Chiricheş, Coman şi Olaru au declanşat isteria printre fani în momentul în care au sosit la stadion. Suporterii celor de la FCSB i-au aclamat şi au scandat „campionii, campionii”. Chiricheş a atras toate privirile cu ţinuta sa. Concurenţă puternică i-au făcut Dawa şi Ngezana. Coman a coborât cu o cruciuliţă în mână, iar fanii l-au aclamat.Mihai Stoica a venit cu un mesaj special pe tricou. „Lăsaţi-mă să mă pregătesc de…party„, a fost mesajul inscripţionat pe tricoulo lui Mihai Stoica.

Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu

Oficialii roș-albaștrilor au postat un videoclip pe rețelele de socializare în care Florinel Coman le-a transmis un mesaj important suporterilor. „Mbappe” le-a spus acestora că sunt așteptați la Ateneul Român pentru un show de lumini, după partida cu CFR Cluj.

„Vă așteptăm dupa meci, la Ateneul Român, pentru show-ul de lumini roș-albastru!”, a spus Florinel Coman, într-un videoclip postat de FCSB pe rețelele de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, în același material video a vorbit și Darius Olaru, care a spus: „Împreună am câștigat, împreună ne bucurăm!”.

La finalul acestui videoclip, oficialii roș-albaștrilor au atașat o poză cu Florinel Coman și Darius Olaru, alături de melodia „We are the champions!” (n.r. „Noi suntem campionii”).

În ultima etapă disputată din play-off, FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, cu scorul de 0-2. De cealaltă parte, CFR Cluj vine la derby după victoria cu Rapid, scor 3-2.

Această partidă are o miză reală doar pentru CFR Cluj, care se luptă pentru locul al 2-lea și prezența directă în preliminariile UEFA Conference League. Totuși, și jucătorii campioanei vor dori să îi facă fericiți pe suporteri, astfel că duelul de pe Arena Națională va fi unul incendiar.

Citește și:

Va câştiga Real Madrid Liga Campionilor şi sezonul următor?

Loading ... Loading ...
21:59

„Voi putea câștiga o sumă incredibilă!” Kevin de Bruyne ia în calcul transferul în Arabia Saudită! Mesajul superstarului

21:20

LIVE TEXTRomânia – Bulgaria 0-0. Penultimul meci al tricolorilor înainte de EURO 2024 se joacă ACUM

21:18

Bulgaria – România 0-3, în preliminariile pentru EURO 2025 la fotbal feminin! Tricolorele, pe primul loc în grupă

21:14

Ilie Dumitrescu, verdict după ce a văzut echipa de start aleasă de Edi Iordănescu: „Foarte echilibrat!”

20:48

Jannik Sinner, discurs de mare campion după ce a aflat că va fi numărul 1 ATP! A avut un mesaj și pentru Novak Djokovic

20:29

Primele oferte pentru Tudor Băluţă, după plecarea de la Farul! Echipa din Liga 1 care îl are pe listă

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt 4 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 5 Surprize uriaşe la Roland Garros 2024! Semifinalista din 2023 şi capul de serie numărul 6, out din primul tur 6 FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri!
Citește și