Închide meniul

(P) Importanţa unui parfum în viața de zi cu zi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2022, 14:28 / Actualizat: 19 martie 2023, 16:51

(P) Importanţa unui parfum în viața de zi cu zi

Importanţa parfumului în viaţa de zi cu zi

Importanţa parfumului în viaţa de zi cu zi

Importanţa unui parfum în viața de zi cu zi. Se spune că parfumul te urmărește apoi rămâne în spatele tău, fiind ca o marcă de referință. De asemenea, el face ca tăcerea să vorbească. Prin urmare, este un produs care te definește și pe care trebuie să îl alegi cu multă atenție. Dacă până acum era mai dificil să găsești parfumul preferat, în prezent ai la dispoziție o multitudine de magazine online care vin în întâmpinarea ta cu surprize și oferte speciale. Sună bine, pentru că, în fond, cine nu își dorește să aibă cât mai multe parfumuri?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Importanţa unui parfum în viața de zi cu zi. Apă de parfum vs. Apa de toaletă

Dacă ești în căutarea unui parfum, pe Notino.ro găsești tot ceea ce îți dorești, fiind un magazin online dedicat produselor de îngrijire personală precum parfumuri, creme, articole de make-up și multe altele. În categoria parfumuri vei găsi trei categorii: apă de parfum, apă de toaletă și apă de colonie. Te întrebi ce ar trebui să alegi? Atunci, trebuie să știi că diferența este făcută de concentrația de uleiuri aromatice. Cu cât concentrația este mai mare, cu atât parfumul este mai intens și mai persistent.
• Apă de parfum (Eau de Parfum – EdP) are între 8-15 % uleiuri aromatice și 85 % alcool. Alături de apa de toaletă, reprezintă cea mai vândută formă de parfum. Aroma lor persistă pe piele timp de 4-8 ore.
• Apă de toaletă (Eau de Toilette – EdT), deține în compoziție 4-8 % uleiuri aromatice, și aproximativ 80 % alcool. Se consideră că este tipul de parfum cel mai recomandat pentru zi. Persistă 3-4 ore, după care este necesar să fie reaplicat.
• Apă de colonie (Eau de Cologne – EdC) conține 3-5 % uleiuri aromatice, în aproximativ 70 % alcool. Necesită reaplicări dese deoarece persistă în jur de 2 ore.

Indiferent ce tip de parfum vrei, trebuie să știi că poți beneficia de un preț avantajos prin folosirea unui cod de reducere la parfumuri pe Notino. Astfel, ai ocazia de a economisi până la 30%.

Parfumurile de nișă – un secret din generație în generație

Dacă vrei ceva mai special, te poți orienta către parfumurile niche. Acestea se remarcă prin procesul de producție foarte elaborat, care are la bază o veche tradiție de parfumerie. Prin urmare, producția unui astfel de parfum poate dura mult mai mult. El este creat în parfumerii mai mici iar secretul producției sale se transmite din generație în generație și este păzit cu multă grijă.

Dacă ești în căutarea unui astfel de parfum, poți arunca o privire și pe elefant.ro, care este considerat mallul online al familiei tale. Aici găsești produse din game variate pentru copii și adulți, dar și pentru casă și grădină. Prin urmare, poți găsi și un număr mare de parfumuri de la branduri internaționale precum Tom Ford, Chanel, Escada, Lacoste, Nina Ricci, Moschino, dar și parfumuri de nișă. Dacă vei căuta parfumuri niche Elefant, vei intra în paradisul acestora – o multitudine de branduri de top, oferte speciale și reduceri. Sunt aproximativ 200 de selecții de la producători celebri – Ajmal, Amouage, Atelier Cologne, By Kilian, Comme des Garçons, Creed, Histoires de Parfums, Initio, Juliette Has a Gun, Maison Francis, Kurkdjian, Maison Lancôme, Parfums De Marly, Comme Des Garçons, Histoires De Parfums. În plus, beneficiezi și de transport gratuit la comenzi peste 139 lei.

Reclamă

Mai puțin înseamnă mai mult

Indiferent de locație sau moment al zilei, amintește-ți că parfumul duce mai departe mesajul tău, îți pune în valoare personalitatea. Nu vrei ca atunci când cineva trece pe lângă tine să își țină respirație. Prin urmare, nu face rabat la calitate, mai ales că ai modalități de a achiziționa parfumul preferat la prețuri reduse.

De asemenea, ține cont de anotimp și de locație atunci când alegi un parfum. Vara este recomandat să te orientezi către parfumuri fresh, cum sunt cele cu note citrice și iarna către cele luxuriante, ambrate sau cu note gurmande. La birou este perfect un parfum floral, vesel în timp ce, pentru un cocktail este de preferat un parfum complex, rafinat, chiar misterios.

Nu în ultimul rând amintește-ți regula „less is more” (trad. Mai puțin înseamnă mai mult). Aplică doar puțin parfum, cât sa stimuleze simțul olfactiv, nu să îl deranjeze. În urma ta trebuie să rămână doar o tenta discretă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Importanţa unui parfum în viață de zi cu zi
  • Apă de parfum vs. Apa de toaletă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și